About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Friday, January 14, 2011

|| Memories by Memories ||


























Salah satu kerja yang saya lakukan ...;) Sorry la korang sebab terpaksa scroll kebawah sangatkan. Bukan apa, saya tengah berusaha mencari tutorial untuk buat ON/OFF tapi masih tak berjumpa. jadi apezs buat camni jelaa haha..

21 comments:

::..Dia daYa..:: said...

salam...

ooooooooooo baru tahu
ada bakat ok laa
dapat duit gak kan

apezs shah said...

|daya| salam

baru tahu katanya hehe.. ada bakat sikit2 jela..;) Alhamdulillah.

zacky ~786~ said...

wahhh ..~ mmg berbakat pn nie... klw aku ,, kaku daa ... cm kayu gituu.. ekekee..

apezs shah said...

|zacky| Yeke? takkan la, cuba pon belom lagi..:p

man yusoef said...

erk??
gambar 2nd dari atas tu yg pic berdua tu...lagi sorg tu macam aku kenal jeee...

mcm senior aku kat sekolah..aku lupe nama dia..haha..yea aku cukup yakin dia senior aku time skolah dulu...hoho

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

patik tau boria jeee..hehehe..

apezs shah said...

|man| U org mana?
Kalau asal ditempat yg sama. pastinya kenal la tu... haha..;)

apezs shah said...

|A.F.A| Boria pon boria laa kan..;)

sicomot-comel said...

wahhh,,,ade bakat jugak apesz ni ek..
ajar Comot leyh??
hahaha

IMANSHAH said...

sungguh aku kayu bila menari..hehe

sumpah tak gheti

cik Ladies said...

waaa~~ apezs , sy da nmpk pic dance apezs . apezs nari ape tu ? zapin ek ? :)

apezs shah said...

|SCC| Bakat tu cikit2 jelaa..
boleh je nak ajar.. Cuma nanti kena tahan penat laa..:p

apezs shah said...

|Shah| Hehe mana tahu, nanti try yea.. Pasti boleh punyalah cikgu...:p

apezs shah said...

|cL| Zapin ada, modern ada dll.. Hehe..;)

sayangku said...

wah...ada bakat menari larh tokwan ni. hahaha...dlu time skola men pon sy salu menari...zapin n joget..huhu...tp skg dh tgglkan sume...tp tgok blik gmbr2 tu...mcm nk menari blik. ehehe:P

apezs shah said...

|sayangku| Hehe janganla panggil saya tokwan. segan llaaaaa malu tahap gaban ni.

Hah kalau gituu menari laa balik.. best tau.. leh kuruskan badanjuga..;)

Siti Safiyyah said...

halamakk gambar tunjuk lengan la..tutup mate sambil scroll lelaju ni..hehe ;)


p/s: suke gambar bertiga yg apezs pakai jaket hitam tu..smart! :)

MAPPIAU said...

wooohaaa pandai menari ko dik, careeeee ahhhh. huhuhu, nanti ajar akak bleh? hikhikhik

Gayahspears said...

eh.. macam tak caya je.. betoi ka apezs ni??hahahaha

niesz said...

waaa...br tau apezs pndai menari..hebat la! :)

Amirrah Zawani said...

wahhh berbakat juga eyh :D