About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Sunday, February 27, 2011

|| CONTEST : The Best Header For Apezs ||

.......... Bertemu lagi kita wahai kaki blogger. n3 kali ini bukan berkaitan dengan my personal atau sebaliknya yang pernah apezs buat. Kali ini saya nak buat sedikit percubaan yang mana ingin melihat adakah blog saya boleh diterima oleh semua. Walaupun saya masih baru dalam dunia BLOG ini. Saya pasti ramai yang ingin menunjukkan bakat yg terpendam kepada apezs. Betul tak? Jadi jangan malu jangan segan, mari reramaikan diri untuk menyertai contest apezs yg pertama kalinya...........

Jom kita mulai :-

  1. Letak header apezs yg sekarang ni dulu ye.
  2. Follow blog ini, supaya mudah untuk berurusan masa akan datang kan.
  3. Korang jangan lupa tajuknya : The Best Header For Apezs dan LINK kan tajuk itu ke entri ini.
  4. Korang bolehla mencipta satu header yg bersesuaian dengan blog ini. [Disebabkan ramai yg request utk saya adakan 1/2 picture saya. Jadi akan diletak silakan ye]
  5. Selepas header yg korang buat kemas diletakkan, pada entri korang sila buat satu ucapan yg menunjukkan keikhlasan header itu dibuat. Tidak lebih dari 100 patah perkataan.
  6. Apa lagi sila tinggalkan URL/link entri yg korang buat itu di ENTRI ini. [jgn yg entri lain tau].
  7. Sesiapa pun boleh JOIN ye.
  8. Tarikh tutup 27/02/2011. Pemenangnya akan diumum pada 28/02/2011.


** Bukan setakat ini sahaja berakhirnya. Setiap header yang saya telah pilih terbaik dan akan menggunakannya akan mendapat sanguhati dari saya. Saguhati apa yang bakal saya berikan? Itu biarkanlah rahsia tetapi hadiah tu lebih kurang utk 3 hr berturut2. Tidak lupa juga saya akan buat sedikit review ttg blog pemenang.




139 comments:

shah-kayrul said...

mcm best tgk contest nie...tapi coz tak pandai buat header, tgk kawan2 lain jer la join.....

apezs shah said...

|Shah| Hehe pulak..
belom cuba dah mengalah hehe...
Thanks ye..;)

mamaaqil said...

Nak Try...Kot2 Menang..Kih3...

apezs shah said...

|kak syam| Salam

Aits bile masa follow ni..
Kak syam dipersilakn.. mana tahu kan...;)

cik Ladies said...

i'm going to try it ..
speaking plak .. ye2 , sy cube :)

sicomot-comel said...

alamak,apek!
wa tataw la nak wat...
minat mmg la minat nk join..
tp...mesti la xgempak..huhuhuhu

apezs shah said...

|Cik Ladies| orite.. Thanks yea sudi Join.. Hehe.. :p

apezs shah said...

|SCC| alahai dah mengalah awal2 dah hehe.. cuba je dulu.. ;)

selipar biru said...

wuwu...nak join tp bab2 buat header ni x terer la..x sematt~

apezs shah said...

|sb| Nampaknya ramai yg dah mengalah dr awal. ;)

sicomot-comel said...

hey incik bunny apek oiii ! hahahha
sape kate SCC naikkan bendera putih??
hishh...pantang betullah ! heehee
we'll se bout that ok ! ;P

Rumput Hijau said...

mcm best..tp bab mereka header ni xde seni la..hu3..anyway wish kwn2 len yg join berjaya..

apezs shah said...

|SCC| Hahaha...
Janganlah marah, silakan tau..
pantang ape tu? :p

::..Dia daYa..:: said...

salam
Daya pun tak pandai nak wat header nie..

Semoga berjaya pada teman2x blogger yang lain

Amy Syaquena said...

wow ada contest tapi akak x pandai buat header yanga da pun biasa2 je,hu3..camner

apezs shah said...

|RH| Haish awal2 dah mengalah.
cubalah dulu..:p

sicomot-comel said...

hahaha...
mana ada marah.
takde perasaan marah pn.
cume rasa tercabar je..hoho.

p/s:the new header,ape yg apek nk ada?i mean, kereta ke..kucing ke..kotak robot tu ke...you tell me.warna apa?moto atau slogan?

p/s/s:pantang dicabar la..huhu

apezs shah said...

|daya| Salam.
Haish ape salahnya cuba dulukan..;)

apezs shah said...

|Kak Amy| Hehe cubalah dulukan..
mana tahu saya agak berminat.. ;)

apezs shah said...

|SCC| Haha agak tercabar ye..
WOW ini sudah menarik.

Apezs xkesah. Biar bersesuaian dengan blog apezs je. Nak kotak robot tu ada bagus gak. Slogan tak perlu just put my blog name je.. ;)

Ujang9897 said...

alamak bro...gua tak pandai buat header...semua gua curik kt tenet jer..hee

rieyana ynn said...

yana nak juin..kang blk keje yana wat header okeh..menang kalah..penyertaan tu yg penting..suport kwn2 k...;d

apezs shah said...

|ujang| haiyaaaaa....
Cuba mgkin ada bakat...:p

apezs shah said...

|yana| orite apezs tunggu.
Semangat macamnie apezs suka hehe.. thanks ;)

iniialahaku said...

haha..ni kontestnya?aku hnya mmpu mnyokong..siyes ckap aku xpndai nk guna photoshop ni ha..tpi aku da sorg yg pndai wat...ni ko pgi kat mmber aku sorg ni

http://deusakira.blogspot.com/

apezs shah said...

|IIA| Orite bro.. Thanks for support! ;)

Zue said...

segmen gambar tak jadi?hahha camne tu?

apezs shah said...

|Zue| Haha mana pulak segmen gambar tak jadi ni? hehe.

aleen aiden said...

woah,da buat contest..jeles2!hu3.gudlak mencari pemenang..hee

NAZRUL AZAT said...

OKOK nak masuk contest dia yeeayyy

apezs shah said...

|aleen| Hehehe... Nape nak jeles.. Meih cepat JOIn sesama mereka ;)

apezs shah said...

|Nazrul| hehe dipersilakan..;)

Zue said...

oho ok2..insyaAllah..berkesempatan sy join. all the best. nnti nak tgok cth header dari peminat2 awak

adamzico said...

cam na nak LINK.. eden kan budak baru belajar..

By the way.. dah wat HEADER utk apezs.. lihat di BLOG eden ya..?

wink!

apezs shah said...

|Zue| Okeh saya tunggu kemunculan awak..;)

apezs shah said...

|LOng| link tu mksdnya url entry yg dibuat khas utk contest ini hehe.. Takpe nanti ucu terjah.. Thanks join~

julien hakym said...

wat blog header siap ngan gambar ke?
gambar nak dpt mana?

apezs shah said...

|Julien| hehehe ikut kreativiti masing2. Tak kesah pon.. takde gmabr sdr pon xpe.. ikut kreativiti..;)

cik Ladies said...

header tu , klau sy nk buat pic , nk amek kat ne ? kt fb boleyh ? hak3 .. ke kat 1M , atau curi kat blog nie aje ? tak pun ltak pic sy ? haha . oke la , yg last tu mmg tak logik lngsung .. :p

sicomot-comel said...

Apek ! Dah buat . Nah amek ni.

http://sicomot-comel.blogspot.com/2011/01/best-header-for-apezs.html


p/s: SESIAPA SELAIN APESZ,DILARANG TENGOK HEADER NI. KALAU ANDA DEGIL,ANDA KENA FOLLOW DAN KOMEN HEADER TERSEBUT ! hahaha..kejam3

ierayahaya said...

http://ierayahaya.blogspot.com/2011/01/contest-best-header-for-apezs.html

Aiyoo.. simple je.. tak tau ok ke x.. haha~

MAPPIAU said...

wahhh dabommm punyer kontest, nanti akak tanye papairfan nak join tak eh.hihihi.

nanti akak war2kan kat belog akak yeh hihihi

ierayahaya said...

http://ierayahaya.blogspot.com/2011/01/contest-best-header-for-apezs.html

please review.

puteri cahaya. said...

japgi pu3 wat ye... akak lapa nak pi makan dulu! :)

O'gosh said...

alahai..x pandai la...baru nak blaja wat header ni....kena tengok orang len je la...TQ for inviting..!!

Miss Ran said...

nk join tp tak reti wat header..tgk jela

~aYeeN & SuE~ said...

waaahh..pe hadiah nye..ngeh2..header kta pon tonggang tebalik ,ni kn nk wt owg len punya,,...hihi..
kwn2 tlg la mr apesz ni k.wat cntek2..kaler pink ke...=p

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

patik nk join gak ke ek???tp x reti laaa...hehehe..

kiwi said...

suke patung kotak yg kt dlm header 2

Siti Safiyyah said...

soalan:

1- kenapa mesti gambar yg pertama tu (ehem ehem) hehe tau2 je saya suke gambar tu kan? ;)

2- macam penah tengok je gambar no 2 tu tapi versi tepi swimming pool kot tapi takde topi..kat mane ek? huhu ;)

*wahhh dah buat contest ah skang..bagus2..header ke? apesal bukan banner?haha takpe2, insya-allah saya try join k? ;)

mr.syazwan said...

header sy pun tempah kat org..

haha

mcm mana nak buat header awk lak ni?

huhu

anamizu said...

wahhh mcm bes nih apezs..
nti cik ana join ek ^^

recent post : |ikan unik|

niesz said...

insyaALLAH, nnti niesz join ek..sbb pc niesz rosak, photoshop ade lam tu..kalau sempat adik niesz blik ujung minngu ni, niesz join yer..mmg tgn ni pon da gatal sgt nk mengedit nie..hehehe...

efa said...

apezs nk efa join contest ni...uish nnti fikir lu cmno erk

Hanis MY said...

wah2 hebatnya contest tapi akak ni tak reti la nak wat header..takper2 nanti akak cuba lau rs cm santek tu akak join hehe...

Mr.P said...

30hb?extend la sket lg masa tu bro..bru ramai sempat join..follower pon lg byk..

IMANSHAH said...

thanks apez ajak join..tapi saya memang sure kalah..hehe..header sayapun syira yg buatkan

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam ... Kami Datang Ziarah Blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

hamboiiii 30 hb ni sempat tak nak joint ni..... nak kena buat lekas niii... nak buat header camner yerrr

::FAIZ FARISH:: said...

haha, klakar komen si Syazwan... hm, nak buat header kau? aku punyapun terkial-kial aku buat. hahaha

khaiyisah husna said...

tlg tengok jela.nak buat tangan kayu plus besi waja. xpandai... :'(

My Little Diary said...

salam

dtg singgah n folo u back :)

adamzico said...

apezs: apa kata JOIN Jejaka Terhangat dalam pencarian HANGAT beliau.. i'll be there..!

alisha said...

dah join !

http://kotakkosong-aina.blogspot.com/2011/01/best-header-for-apezs.html

sorry kalau tak suka .
:)

sicomot-comel said...

header..header..header...

apek ! nah amek ni,

http://sicomot-comel.blogspot.com/2011/01/terjah-dia-7-sayap-halusinasi-apesz.html

hehe,,ni bukan entri header naa..keh3

Mr.IX said...

ramainya yg komen....brapa saiz banner tu...bookmark dulu.

join gak bloglist ix ni gak yer...

apezs shah said...

|Mr IX| tidak perlu size berapa. Saya hanya mahu lakaran. Jika pememang itu yg saya pilih baru akan berurusan dengan dia.. ;)

ZACK ENTRY said...

semoga berjaya kepada mereka yang menyertai..=)

tak reti sangat nak edit-edit gambar ni..=.=

taufiq helios said...

whoa...kiranya buat header utk ur blog la ea ?

Sasa Al-Sharif said...

haha.. menarik contest ni. nanti aku try ok.

anyway salam kenal, ekceli td dtg utk follow kamu balik :)

.:rizaL:. said...

ko orang mane ha? mcm knl je

ishiko said...

ohh.. nak juin, nk juin.. nnty ek~

Biela Sapine said...

Header ? Haha
Sah mesti kalau aku buat terterabur derr. Bagi can kat orang lain jlaa

nub said...

wahaha..baguss naa

♥ Cheenta ♥ said...

apez thankss tag tau miza akan buat na..maap if lambat tau hehehe :)

SyedGraphiX said...

waaa.. mcm mnarik je apez.

Asyraf Arif said...

create header heh ? alamak! tak pandai pulak nie. hehe kang nanti ke laut semua nyew. HAHA for those yg join contest, good luck !

**jadik pompom kat tepi padang jep kasik support ;p

hawiz said...

wat header untok apiesz?/..bru nk join..tp cam xsempat daa...keje byk..pape pon hawiz dtg support contest apesz nie..yihaaa..gud lux!

Sasa Al-Sharif said...

aku dah buat header untuk kau bro. dah tambah salah satu pilihan ko di sini
http://akujerit.blogspot.com/2011/01/header-terbaik-buat-apezs.html

Mr.IX said...

Akhirnya dah join gak.....

http://homosapiensz.blogspot.com/2011/01/contest-best-header-for-apezs.html

Fa-zlyn said...

nak join tp xreti buat banner..T_T
sorry

sekamar rindu said...

salam..

boleh cuba ni..:)))

Lovelypinky said...

waaa...nak cuba....

Lovelypinky said...

ok apezs ini utk awak...

http://talktocayunkpinky.blogspot.com/2011/01/best-header-for-apezs.html

hans said...

good luck pada yang join
aku memang hancur bab2 mereka design semua nih
hehehhe

Vote Hans Bernombor 10 Diruangan Komen

IMANSHAH said...

aku sokong Mr Ix

Areef Ibn Naim said...

salam,

salam perkenalan dan salam persahabatan...

ok terimalah penyertaan saya sbg tanda perkenalan kita, hehehe...

http://ibnunaeem.blogspot.com/2011/01/contest-best-header-for-apezs.html

Imran nyambek said...

ade hadiah.menarik nih.

Izzah | zulkifli said...

Blogwalking...cm besh jea contest neyp...btw,nice blog n already following you... =D

yatie's EPISODE said...

nak join. tp tak reti lah nak edit edit gambar sgt. msih cetek ilmu bab ni. T_T

Joey said...

jap jap..

ini pilih header ker atau buat header??

atau pilih gambar mana paling macho kat bawah tu..hihihihi

JIJI YU said...

pandai ko cari pembuat header ek..ahahaha..nape la aku tak terpikir ek..ehehe

Wan Zulqhairi said...

nak join..tapi xtao bila nak wat lagi. huhuhu... book mark lu.. haha

Wan_hazel said...

wan dah join..ehehhe...peace

http://wanhazel.blogspot.com/2011/01/best-header-for-apezs.html

azyie said...

ada masa den join k..

fittiariri said...

wuwuwuw takdew bakat la...xpelah bg pluang kat org lain

fittiariri said...

wuwuwuw takdew bakat la...xpelah bg pluang kat org lain

Muazz Adley said...

http://muazzadley.blogspot.com/2011/01/contest-best-header-for-apezs.html

Adli Da join..

Muazz Adley said...

http://muazzadley.blogspot.com/2011/01/contest-best-header-for-apezs.html

view..hehe

chentaMAYA said...

folow u!

MAPPIAU said...

salam dik akak dah join tauuu

meh cekidout hehehe

http://mappiau.blogspot.com/2011/01/best-header-for-apezs.html

hope ko suke dik hihihi :))

~WaNniE~ said...

sorry...tak berbakat...

cik ungu said...

sy da lambat ;c neway , tagged u laa . usha nnt okies ?? http://cikungu.blogspot.com/2011/01/its-all-about-my-25-random.html

yad'z said...

hadeihh... ramai nye joinnn.. huhu... jap, pikir jap.. hehe

Diary of Mine said...

saya xtau wat header tuk lelaki... mata ni da melekat ngn kaler pink... so sy x ikot... tp sy folo blog ni.... sekian~

yad'z said...

udah mengjoinkan diri.....

http://azyaleeya92.blogspot.com/2011/02/best-header-for-apesz.html

EIPUL said...

wah
nak try gak ar
hehe

EIPUL said...

ok, header da siap ea bro, hehe, kalo sudi cekidaut:

http://eipul.blogspot.com/2011/02/best-header-for-apezs.html

cik Ladies said...

lalalala~~ sbbkan ini sticky post .. ahaha :)

EIPUL said...

maybe tak masuk kot komen aritu, haha, bro, saya da buatkan header utk bro, kalo nak tgk pegi ar sini:

http://eipul.blogspot.com/2011/02/best-header-for-apezs.html

=D

lea said...

teringin nak masuk
tapi skrg xde masa nak design-mendesign..

aRiL said...

amboi...femes eh skang ni...siap ade contest lg eh... =)

cik Ladies said...

teettt.. CL da join..

http://zuekiller.blogspot.com/2011/02/contest-best-header-for-apezs-shah.html

sila datang berseorangan.jangan bawak geng..sangat malu ye.. ahak :p

Mr.P said...

knape semua design kene de sayap nih??huhu

azharr said...

apa hadiah nya...sy sendiri pon takde header...haha

gilastats said...

Hi. Ramai rupanya yg minat contest2 ni erk...

Lovelypinky said...

mmm..baru je dapat tau hari keputusan tu diumumkan...org kene masuk utan...jumpe OA...terlepas la nk tgk sape yg menang nnt...ape pun gudluck utk smua....

Mr.P said...

Mr.P datang menghebohkan lagi contest ni..sory lambat ye

jemput datang tengok header ni, bwk ole2 skali... :D

http://deusakira.blogspot.com/2011/02/best-header-for-apezs.html

bunga said...

xreti la..hahaha..

Plain Jane said...

payah le jugak. tp InsyaAllah nak le jugak akk menerainye hehe

myr amyra said...

teringin nk join....tp xde seni la...buto seni la katakan....huk3...

ShA + ZaM = LoVe said...

hye.. salam perkenalan.. sy dtg dr blog Abg Ben.. x pandai nak wat header... tp sy add jer bolekn..

http://heandsheloves.blogspot.com/

NiSha

mRam said...

Datang dari blog abang ben..

http://minathobikoleksi.blogspot.com/2011/02/best-header-for-apezs.html

c-tea said...

sy join segmen nie...ct ade wat header untuk apezs...jom tgok..

http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/02/best-header-for-apezs.html

SURIA AMANDA said...

akak x rajin la dik...huhu..pemals lipas ada la..

.:rizaL:. said...

manarik la apes!!!!!!!!!!!! may u get the best

Zue Cancer said...

hohooh.
thanks ok...koomen blog saye :)

yatie's EPISODE said...

yati nak join. tapi apakan daya. yati tak reti! t_t

header belog yati pun takde lagikk. :(

shahjiehan said...

pergh... mmg nsem brader sorang nih.. jap2 nak taw, camna nk buat gajet " Status FB Via Halusinasi tuh'...

rizwan's sweetheart said...

ala... en apesz... :(( fda tak pandai wat header. blog sendiri pon tara header sendiri... syedihlah...

en apisz yang bijaksana, tau x camne nk trace msg kat cbox?

redzuan said...

aku xfaham kontest yang ko buat ni

http://www.facebook.com/BloggerSelangor?sk=wall#!/pages/Blog-Redzuan-Ridz/187228464636977

CiK QiQi said...

qiqi xlayak..huaaaaaaaaaaa

O'gosh said...

wah...ensem rupanya apizs ni ye...

Bakri Hussin said...

salam apez jom join GA sy ok

http://www.dunialelakimaskulin.com/2011/02/dunia-lelaki-maskulin-1st-giveaway-ga.html

Zue Cancer said...

cantik tak wak?hhohoohoh thanks...nak upgrade blog huhuhuuh

Einaz Shah Rizal Thomas said...

drop to say hi ;)

O'gosh said...

Dah cuba..tp gamba apezs jadi x ensem plak...hehe...anyway...jom join contest ni....

http://simplyakuogosh.blogspot.com/2011/02/cool-wif-sunglass.html

lea said...

join contest anda!

http://leabutterflypink.blogspot.com/2011/02/best-header-for-apezs.html

sudah follow dan salam kenal :)

lea said...

http://leabutterflypink.blogspot.com/2011/02/best-header-for-apezs.html

hantar sekali lagi..kot2 ko x dapat b4 dis..
ternet sini problem sikit...huhu

aleen aiden said...

xpandai nak buat header camane?jadik juri voleh?hu3