About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Monday, January 31, 2011

|| Selamat Pagi Amious ||

Salam dan selamat pagi geng. Kini saya kembali, 2 hari tidak beroperasi dengan jayanya. Bukan menghilang tiada berita tapi menghilang tidak mampu nak memunculkan diri. Sekarang ni saya akan beroperasi hanya mampu jika berada di opis jerk.

Oleh itu jika ada perkembangan ape² pon, silalah berinfomasi dengan saya tau. Eh hari ini Isnin, ada ke yg dah start cuti balik kg.? Apezs tak balik pun, lagi pula khamis ni ada photoshoot.

Nanti bawala ole² utk kiteorang ye geng, siapa asal Perak? Musim buah-buahan ke sekarang ye? Sedapnya dapat makan durian, kalau ada ni. jOm g sarapan la.

28 comments:

nub said...

pagi!

hehhe

apezs shah said...

|nub| Selamat Pagi..;)

sicomot-comel said...

selamat pagi apesz !

dah mandi?

hahaha

hawiz said...

salam..pagi apesz..

shah-kayrul said...

pagi apezs...

sama la cam aku gak...2 ari x update....

Dah musim durian ker??????

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

morning apesz..

::..Dia daYa..:: said...

salam
selamat pagi dan selamat bekerja

musim buah ker skrng???
balik kg pun best nie

apezs shah said...

|shah| Abg Shah pagi pagian.

abg pon xhupdate gak ke?
Kat opis je updatenya..
Mana saya tahu.. Tu yg bertanya ni..

apezs shah said...

|A.F.A| morning Patik..;)

apezs shah said...

|daya| salam

Selamat pagi for u too..

Entah apezs pon xsurelaa..
bestnya kan kalau dpt balik kg..;)

efa said...

morning apezs.erk perak musim buah ke skrg?ater kalo cmtu teman nak balik umah atok nak gi kebun yey hahaha

~aYeeN & SuE~ said...

monink..
ai beroperasi kt opis jeke..huhu
pkai la berukban ke or unifi..=P

apezs shah said...

|efa| morning u..

entah apezs xsure lor ahakz.:p

apezs shah said...

|ayeen| morning..
hehe yelaa kat opis ajela nampaknya.. alooo kena pakai bajet tu.

mr.syazwan said...

kalau kg kat kl je mcm mana??

hahahaha

tc

=_=

Solihin Zubir said...

heheh.. samala kita... agak bz.. sempat update je.. nk terjah menerjah tu biasanya kena tggu malam.. :D

apezs shah said...

|wan| hehe raya jelaa kat jalan...:p tQ

bunga said...

makan durian..yumyummm...bestnya..

MAPPIAU said...

samela kite apezs akak pun tak cuti lorrr huhuhu. halamak durian??? uiii peberet tuh, tetiber mengidam hahahaha :P

::FAIZ FARISH:: said...

aku singah Blog ko dah petang... so slamat petang.. hehehe

cik Ladies said...

skrg da ptg ,, boleyh komen tak kat cni .. ahak .. :p

have a nice day , apezs !!

Amy Syaquena said...

oh buah durian akak x suka la dik tapi tempoyak i like..

ch!natsu said...

dah lepas pagi dah.. hoho~

hysman said...

SALAM BRO..

perghh ade potoshoot?
gewd luck la bro..
dah lame tak pekena durian...
hehe..

Siti Safiyyah said...

apezs oo apezs..saya dah dapat result stam tau..free2 nanti datang bce kat blog saya k? ;)

sicomot-comel said...

ehem ! apesz tak balas pown monik SCC..huhuhu

Apesz kena tag !
http://sicomot-comel.blogspot.com/2011/01/tag-dari-si-dia.html

IMANSHAH said...

dah malam ni..selamat malam

Amirrah Zawani said...

oh skrg dah musim buah yea??
tetiba rasa nk makan buah :)