About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Wednesday, January 19, 2011

|| jOm Gegar blOg ||

Yeeee korang jangan jeles ye, apezs nak join segmen dari EN. Ben lagi. Ada sesiapa dekat sini nak join segmen ini? Boleh je, silalah buat demikian dengan cara klik sini --> [gegar dunia?]


Tahu tak segmen ape ni? Hah ni nak kasi tahu : JOM GEGAR BLOGKalau korang nak join boleh je. Jangan la terlupa untuk klik dan join okeh.!!!

26 comments:

ch!natsu said...

pkck apezs..!! hoho pkck saya pggl kamu.. mnta maap.. huhu..
juz nak ckp ada tag utk kamu.. =)

Lulu caldina said...

semoga terpilih..ngee

Iryd and Pitt's little diary said...

hi..blogwalking sini..nice blog..i follow u..:)

::..Dia daYa..:: said...

wah, ramai nya yang join...

mR.sYaH said...

kasi gegar....

niesz said...

niez pon da join.. :)

Zue said...

jumpe kamu di encik ben.
all the best for contest.
sudi2 singgah blog n follow ;)

http://onlymezue.blogspot.com

Mimiey.. (^-^) said...

salam kenal dr mimiey...

nasyieen.blogspot.com

muhd zulazwan ::jawer:: said...

singgah via jom gegar blog gak...

Amirrah Zawani said...

lepas join ni blog kita bergegar ka?? ekeke :D

sissyira said...

salam

nanti kita gegar ramai-ramai yea :D

Silent Thinker said...

singgah2 sini!
nice blog ya..

yad'z said...

mari gegar... hehehe..

Farhan Zulhusmi said...

kalau nak join xnak masuk leh x???
jp2...cm mane ayat nya tu...hehehe...
ok2...sama2 kite gegar erk...

Green Apel said...

singgah bw dari list BA[ke-168].. gudluck=)

Syafiq Rosli said...

toing..jenguk sini..:)

IMANSHAH said...

xsempat nak gegar..semput dah ni

YAYA AZURA said...

jom pakat gegar blog!!!

iniialahaku said...

hoh...gegar2..ko rasa xgegaran?aku rsa ni ha..hehehe

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

sy bergegar gegar disini ! eh ?! eh ?! kte ni join segmen y sme rupanya hehehe

Sunah Mohammad said...

datang sini jenguk penggegar~ jemput ke blog saya~

www.sunahsukasakura.com :)

Zue Cancer said...

MONING!!!=)

SAYA TAG AWAK DALAM CONTEST NI

http://onlymezue.blogspot.com/2011/01/contest-gambar-tak-nampak-muka-paling.html

iPai said...

jalan2 di pg hari ...

Clara said...

nic blog!

http://cerytara.blogspot.com/

john n amal said...

singgah dari list gegar blog :D

Raja Shahrizza :) said...

Gud luck for you ...
dah follow :)singgah la blog saya at
http://onehead2011.blogspot.com/