About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Monday, January 17, 2011

|| Photoshoot d' Genting Highland ||

Boss saya minta maaf tidak dapat hadirkan diri di pejabat untuk hari ini. Sebab saya demam lor haha. Kesahnya sebab semalam cuaca di Genting Highland agak sukar nak ramal. Teruk jugala boss, jangan marah ya.

Act. hari ini nak masuk kerja la sebab hari Isnin kan, tetapi dek kerana badan saya yang tidak sehat. Terpaksa ambil cuti untuk rest. Rest ke ko ni apezs, habis siap update blog lagi ni hah. Alaa ape salahnya saya nak update blog, tak boleh tinggalkan blog la.

Biasalah kan saya dah la weekend aritu blog tak pula di update. Takkan ada masa mcm arini tak nak ambil kesempatankan. meih dekat sikit weih. Saya nak cerita sikit ni, pasal g Genting tu. Best gilerh!!..

I g Genting aritu(ahad) ada hal weih, best tau sebab sambil bekerja sambil bercuti. Kerjanya saya ada shooting/photoshoot dekat sana. Photoshoot dengan model-model baru termasuk saya hehe. Yg best kat Genting tu.

Keduanya bercuti kan, ala mean's sambil-sambil cuci matala kat sana. Melompat sana sini tahu tak, best tu tgk keadaan yg susah nak dpt kat bawah. Cuaca Genting time tu fuhh sejuk gilerh, dah macam kat oversea okeh. Kabus dia tebal, hujan rintik2 je kkdg tu.

I dah pakai jaket setebal alam pun still terasa ke tulang, shoot pon dalam keadaan macamtu laa. Sebabnya nak kena habis cepat juga, banyak lagi place utk di pose shoot tau. Jadi we'ols redha dan be normal la. Hehe..

Alhamdulilah semua dalam keadaan baik even I'm a new. Thanks to my like pengarah a.k.a mmg model, dia yg banyak membantu we'ols to expose like what we have do. Mmg dia banyak membantu.

I nak upload sedikit picture disini pun tak dapat la korang sebab I belum amik photo2 itu lagi hehe. Apa pun best tu, pengalaman yang susah kot nak dilupakan. masih ada 2 lagi sessi utk dilunaskan. Skrg nie tggu new from pengarah jela. Hope jangan buat time raya cina hehe.

p/s : korang pula, weekend aritu watpe?

23 comments:

yatie's EPISODE said...

lame dah ni tak g genting. jeles2.. huhu

weekend hari tu g maen ice skating! haha. tapi tak update lagi sal tu kat blog. hehe :D

Lelaki Ini said...

weekend i pg pangkor!
besh2!

apezs shah said...

|yatie's| jeles? jangan la nanti pergi ye.

ice skating kat Sunway kan.. best kan...;)

Azie Azra said...

pengarah!sila buat photoshoot budak ni time raya cina.ngee hee

MAPPIAU said...

wauuu syiokknyer pegi genting, akak ari tuh weekend duduk umah sajork membilang hari hihihi

apezs shah said...

|LI| Wah g pangkor.. Best juga tu...;)

apezs shah said...

|azie| wawaaaa xmahu laa.. saya nak balik kg laa...mana adil mcmtu....:(

apezs shah said...

|mappiau| kak hehe... syiokkk ooor.. akak p laa time papairfan dah pulang ye.. seronok tau.. dok umah jerk..;)

nub said...

aku membongkang jaa atas katil.

hahaha

aleen aiden said...

waa da lame xg genting...hu3

nulhazwany abdul malik said...

nak jadi model gak.. hahaha

buh pic kat genting. pastu cakap la kat oversea. hehe

sicomot-comel said...

wah,bestnye...
dah lame kot xgi genting..

hm,,weekend lepas dok umah je...huhuhu

apezs shah said...

|nub| haha membongkak je keje yea...:p

apezs shah said...

|aleen| lama juga ke? jadi peergilaaa best tau..;)

apezs shah said...

|nulhazwany| hehe nak jadi juga ke.. boleh jom..;)

apezs shah said...

|sicomot comel| aits sama juga ngan alen dh lama xg ye.. nti pergi ye..;)

::FAIZ FARISH:: said...

akupun demam ari ni, tapi tetap pg keje..... huhu

ch!natsu said...

wah2 bestnyer..
me weekend?
brjln2 di sunway, karok dan membunag ms.. hoho~

apezs shah said...

|faiz| oh yeke.. demam juga..
bagus pekerja ni..;)

apezs shah said...

|chinatsu| hehehe best juga tu kan.. karaoke tu..;)

~WaNniE~ said...

wah...bestnya...wannie dah lama tak p genting...

niesz said...

owh..g genting rupe nyer..niesz br bc entry nie..

Gayahspears said...

mmg betoi tekaan aku td.. ko g genting..hahaha.. patotnyer aku baca n3 ni dulu..silap2..hahaha