About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Friday, January 14, 2011

|| Sayang Sayang ||




siapa yang tak kenal dengan lelaki ini? angkat tangan? Cepat teka siapakah jejaka yang tengah menyanyikan lagu ini dari versi Melayu oleh Aliff Aziz ke versinya sendiri. Sedap pula dengar waktu ni, walaupun sedikit sentap tapi sound like nice lor ahakz..

12 comments:

MAPPIAU said...

sayang sayang sayang....bla bla bla bla lalalala (eh tetiber tak hapal lirik pulakkk hahahaha :P)

apezs shah said...

|MAppiau| salam

Kak haha org suruh teka laa..
bukan suruh bagi lirik..:p

ch!natsu said...

sapekah dia?
penyanyi philipine kan.. huhu
nice jugak versi nie~

aleen aiden said...

tengah angkat tangan nih!hu3

ZWAN SABRI said...

He is Filipino actor right?
If I'm not mistaken, he was born on 24th March 1990..
Same year with me, HEHE..

apezs shah said...

|Chinatsu| siapakah dia.. aits tanya saya balik. adehs haha.. Nama dia panjng. tapi org panggil dia paolo. dia kan pelakon dysebel..;)

apezs shah said...

|aleen| dah angkat tp xjawab pon..:p

apezs shah said...

|Wan| Hehe betol tu.. Pandai u teka kan..;)

niesz said...

pesz..pesz..pesz..kamu jgn nakal..haha..ley plak nyanyi lagu org lain kat cni..
niesz slh station radio nie..haha..

apezs shah said...

|niesz| Haha ape pula camtu.. salah lagu laa.. tu bukan aliff aziz..:p

cik Ladies said...

fuh , sdap lgi dr aliff aziz . ahaks .. :)

apezs shah said...

|cL| Hehe erk, sedap lagi yea Aliff Aziz? :p