About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Monday, January 17, 2011

|| Tengok n Komen Cepat. Kritikan ahakz ||


Short entri je kali ini hehe.. Bukan ape saje nak put this finally dapat juga piture yang saya nk tunjuk. Saya nak tunjuk kat korang yg tengah shooting dalam kabus tebal dan hujan rintik2 kat mana? Oversea okeh.

Sempat aje saya pergi oversea dalam sehari kan. Siapa mampoo kat sini haha. Kalau ada yang mampoo bagusla, saluted sikit sebabnya 'Oversea' ni dekat sahaja pergi. Tak payah susah -susah nak pergi yang jauh.

Korang tahu punyalah kat manakan? Jadi anggukkan sajo hehe. Tebal sangat kabus dia sehinggakan apezs time itu dah selesema dan tahap gigilan pula. Ish sukar nak ramal, ggggrrrr..*sambil ketap gigi. hehe...Sayonara...

31 comments:

ch!natsu said...

hehe nice..
oversea sgguh..! ;P

::FAIZ FARISH:: said...

terbaikla.. hehe

Azie Azra said...

aih.xnmpk muke.ni asap ekzoz kereta ke ape?wahahaha

apezs shah said...

|chinatsu| Oversea sangat kan..;)

apezs shah said...

|Faiz| Haha terbaik dari ladang tak?

apezs shah said...

|azie| Haha ade pulak asap ekzos.. kompem mampooos bukan mampooo dah ni haha... muka saya la tu, cuma jarak jauh sbb kabus dia tebal sangat.

Siti Safiyyah said...

err..model ape ni? model baju ke? wah wah dah maju eh skang? hehe

p/s: saya dah tag awak! kene buat jugak. ini adalah arahan. haha ;)

http://lurvemyblog.blogspot.com/2011/01/contest-kami-kembarkah.html

sicomot-comel said...

smartt!!
masa dlm bangunan pun dah mcm membeku..apatah lagi kat luar...burrr~

apezs shah said...

|S.S| Model suar dalam haha...
maju ke? biasa aje u..:p

wah kena paksa xadil ni..
ermm mana ada piture tu,.

apezs shah said...

|SCC| tahu takpe. Ini kan pula kat luar kan. Lagi teruk rasanya..;)

hailmi mernado said...

cooooooool ! AHHAHHHAHA

nur aisya humaira said...

gentingkah???

apezs shah said...

|hailmi| mmg sejuk sgt..;)

apezs shah said...

|nur| yes beetol tu...pandai..;)

amny said...

wah..syoknye.kenapa tak ajak? :D

apezs shah said...

|amny| hehe syoknya? lor mana tahu nak ikut..:p

bidadari said...

salam kenal.


http://atehqshe.blogspot.com/

jom singgah macam2 ade..tq

cik Ladies said...

model pe niey apezs ?
promote genting ke promote bju sejuk ?
huhu .. mjlah ape ? nk bace .. :)
ptut la demam .. kabus tu tebal betol ..

ZWAN SABRI said...

Aiseyh, pi "Oversea" X ajak..
huhu..
btw. nice picture.. ;0

MAPPIAU said...

ohoiii sape tuh yang berposing bagaikan model iklan nuffnang tuh wakakaaka :P

kiwi said...

haha..cm kt genting je hihi

CekLa said...

bestnya! apa khabar 'oversea' tu? apezs share lag pic apezs berphotoshoot bagai tu..

niesz said...

overseas kat cni ade 2 la apezs..yg mane 1 ek..fuyyoo!posing maut tu..hehe..

Nur said...

obersea heh..hahaha

cik yatt said...

memang OVERsea la..haha

nub said...

oyeahh!! oveses! hehe

zacky ~786~ said...

cameron kot.. huhu

shah-kayrul said...

oversea sungguh la....kabus tebal tue yg best

Gayahspears said...

hahaha.. real oversea.. terbaik la. comeron ya??? ke genting??? hahaha

nulhazwany abdul malik said...

uih sejuknya tengok pic ni..
ehe

efa said...

wow pi oversea?kehkeh :P di Malaysia pon hado kabus like oversea ok..hikhik...nice photo :)