About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Thursday, January 27, 2011

|| PERODUA Myvi 2011 ||

Pelbagai trend/design/wajah dll keluaran sekarang bagi pengusaha kenderaan sekarang ni. Yeah macam tahun lepas tu dekat KLIMS kan ada show ttg wajah kereta² yg meletop kebahbommmbeh pommmM..

Saya masih lagi gian nak juga beli kereta Myvi 2011 punya ni TETAPI sbb bajet la. Then utk melepaskan gian tu, asik dok search kat Google ajo kojenya. Kemudian saya terjumpa beberapa photo yg boleh dikaitkan dengan Myvi 2011 ni.

Photo tu melihatkan kenderaan tersebut tengah dipandu uji. Hehe seronok tgk cuma kalau betullah macam itu rupanya kurang pula utk mengingininya. Nak tgk ke jOm let see :-

*

*

*

*


 Apa macam korang? Ada yg minat?


Sumber : Paultan.org

16 comments:

Siti Safiyyah said...

wahhh cantik gak lah. kalau apezs beli, bolehlah saya tumpang sekaki..sekaki jelah..hahaha ;p

::FAIZ FARISH:: said...

nice kan. tapi mesti lg mahal

apezs shah said...

|S.S| Haha cantik juga ke? Boleh la kot cuma saya lak xberapa minat design ni.. Ke terlalu awl nak judge?

Sekaki lagi camne?

apezs shah said...

|Faiz| Nice ke? suka ye?
Ermmm mahal tu sikit la.. 1.5L yg lebih mahal.

efa said...

design dya mcm biasa ja er..myvi yg lama is better hoho :) waah...bpa harga tu?

apezs shah said...

|Efa| Harga tu saya pon xpasti la..
design dia pula saya ase pon camtu.. better yg lama hehe.. tp tgk la keluaran nanti.

Siti Safiyyah said...

sekaki lg simpan kat umah bleh? hahaha ;p

ZWAN SABRI said...

WoW! Chantek2..
Myvi memang yang terbaaeekkkk! ;)

Biela Sapine said...

Tak berapa lah design nya. Tapi i like whitee so much much. Kira lawa lah. Haha

apezs shah said...

|S.S| Hahaha kat umah..
Aiyooo cacat ka..:p

apezs shah said...

|Zwan| Hehe cantik ke?
Mgkin u minat sgt yea.. Mmg terbaik.. lama xnmpk zwan online.

apezs shah said...

|Biela| Hehe yeke? kerana putih so suka la yea. hehe okeh2.. ;)

~aYeeN & SuE~ said...

owh ini kew MYVI nyer..hurm.cm xd byk beza kot..npe de simbol + di bwh nye tu ek..huhh

apezs shah said...

|Ayeen| Yurp itulah dia.. simbol tu bukan ape.. menandakan yg single masih dalam keadaan proses.. ;)

~aYeeN & SuE~ said...

single dlm keadaan proses??nme dia single ke?hehe..
owh bru pasan ble tgk besaq2..

apezs shah said...

|Ayeen| sorry typing error lak haha.. signal laa haha... ;)