About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Tuesday, January 25, 2011

|| SEGMEN : Aku Hangat, Nak Join Bloglist Jejaka Terhangat ||


Kalau ada yang free-ling untuk bersama-sama dengan saya. Boleh je JOIN segmen ini, yelaaa kan boleh kita menambahkan kenalan lagi. Betul tidak? Segmen ini saya telah di tag oleh Adam a.k.a Abg lOng eDen, korang jangan lupa terjah dia. Dia seorg yg berpuitis tau.

JT ingin 2 point about my blog, then here :
  • Blog ini adalah BLOG kelahiran baru dr Apezs Slamber. Blog ini diwujudkan kerana ketidak puasan hati saya kerana masalah itu tidak boleh diselesaikan. Tetapi ia masih wujud untuk saya punya posting bagi NOVEL.
  • Dalam FOLLOWERS saya mempunyai ramai kenalan yang amat ramah tamah, ceria, tidak sombong, happy go lucky dan pelbagai. Nk kasi contoh ke? boleh je, tp jangan lupa terjah derang juga:-
*Sebenarnya ramai juga yang sudi singgah sini kerana merekalah saya disini. Bagaimana nak senaraikan tu ramainya ahakz.. Semua dalam BLOGGER ni ramah tamah dan baik tau. Jangan tak percaya... ;)

JT juga ingin saya senaraikan 2 point about his blog :-

  • Blog dia saya suka dekat mana? Anda tahu? Cepat teka, salah tu geng. Dekat header dia, menarik gilerh tau. Api ibarat my name apezs ahakz.
  • Saya suka dengan penyampaiannya yang menarik tu. Blog dia pon tak berat sangat.
JT suruh saya tag 2 persons. Now 2 persons yg BERTUAH adalah :-

p/s : Kepada yang sudi nak join jangan lupa klik SINI tau. I lOve u.

13 comments:

ch!natsu said...

me? peramah? wah2.. huhu~
mekaseh2 =)

apezs shah said...

| @chinatsu | mestilah korang ni peramah gilerh kan... ;)

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

TQ tag...eh xde la plk....hehehe...

apezs shah said...

|A.F.A| Hahaha saje jekan.. Nak kasi saya ase salah la tu.. Aloooo huh!!

My Little Diary said...

salam,

wow!!!! jejaka terhangat... :D

apezs shah said...

|MLD| salam

WOW!! Terkejut katanya.. saje je kan..:p

Siti Safiyyah said...

eh eh apesal yg peramah tu sume blogger pompuan?? haha, yg penting blogger yg first sekali tu mmg peramah kan kan? hahaha ;P

ingatkan join blog review tadi..bloglist eh? harap2 awak terpilih lah eh? ;)

MAPPIAU said...

@ MAPPIAU a.k.a Kak?

ape kes kak tande tanye pulak hahaha

ade2 la ko ni dik, anyway akak senang ngan ko hehehe nice okeh :)

apezs shah said...

|S.S| Hehe u nak kata ape.. Semua perempuan juga yg ramaikan dalam dunia BLOGGER ni. Kerana setakat penyelidikkan saya mmg majority adalah wanita. syukur tau..:p

Thanks u~

apezs shah said...

|MAPPIAU| Hehe kak sbb tak tahu nama akak.. Saya nak panggil apelah kiranyakan heeh...

Kak senang ngan saya.. Thanks, tu yg nak dengar.. ;)

shah-kayrul said...

alamat di TAG sudah....hehehehe

apezs shah said...

|Shah| Abg jawab jangan tak jawab yea.. ;)

cik Ladies said...

sy bru nmpk nme sy kt sni .. ahaha , tq apezs .. suh JT dtg blog sy lah .. cpat3 .. ahaha

:p