About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Tuesday, January 25, 2011

|| SEGMEN : Bloglist IX ||

Hah kali ke-2 untuk n3 SEGMEN bagi pagi ini. Fuhhh tuan tanah IX jemput apezs ke blog dia dan JOIN segmen ini tau. Apa lagi dengan rela hati sudi je. Jadi jom :-


Korang nampak tak apezs tengah suka ria ni. Weih gituuuu bukan la.. Ada pula kata saya tengah bercinta pulak. Hish jauh simpang nak belok tu. Sebab tgk Flash Banner tu laa, nmpk tak yg atas tu. Cantik weih, apezs sampai ase nak menari lak *tetiba lak ahakz~

Apezs join segmen ini kerana ingin meramaikan kenalan lebih lagi pada kaki BLOGGER yg tegar ni. Biasalahkan hidup ni ase nak berkawan bukan sehari dua, sepanjang zaman saya rasa. Indah berkawan sukar kita nak dikata-katakan.

Bloglist ini bagus juga untuk mengenali dimana kawan kita sedari terhadap blog kita dan juga kita dapat tahu betapa kenalan kita amat titik beratkan ttg BLOGGER Malaysia. Oleh itu Maju Sukan Utk Negara kita yang comel, segak dan lawo ni kehadapan lagi.

BLOG OWNER : Apezs Shah
SEX : Male

** Siapa nak join meih klik SINI**

5 comments:

Siti Safiyyah said...

haha bagusnyerr dia join bloglist..hehe :D

eh eh apezs, tak lame lagi dah nak naik ke angka 200 dah tu..saya dah kire dah dalam mase 13 hari tu naik 100 follower..wow! ;)

MAPPIAU said...

yeahhh..akhak setuju ngan ko dik hehehe

apezs shah said...

|S.S| Salam

Hehe joinlah kan, kerana rasa macam seronok pulak.

Wah ada setiausahalah saya ni.. ada tlg kirakan yea.. Insyallah awak.. Sekarang dah 200 lah u.. macam tidak percaya.. ;)

saya ngat nak buat review thdp 200 tu la..;)

apezs shah said...

|mappiau| Salam kak

Setuju ke kak? yes kak mmg terhebat..;) Thanks kak for the support..

Mr.IX said...

thanx cos sudi join....hehhe....