About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Tuesday, January 25, 2011

|| Serangan Histeria Jilat Darah vs Pengsan ||

KES 0.1 :-

Semua sudah sedia maklum kot pasal histeria menjilat darah pada dada paper hari ini, BUKAN? Terasa agak pelik dan menyeramkan, kenapakah ianya terjadi. Adakah histeria disebabkan tekanan atau sebaliknya.

Apezs sendiri tidak mampo untuk menjawabnya. Ini kerana saya bukanlah orang yg pandai tersangat dalam bab ini. Semoga segala yang terjadi dijadikan iktibar dan berakhir dengan baik. Nak cerita panjang pasal kes ni, semua dah tahukan? Nak tahu juga klik bawah :-

klik KOSMO.

KES 0.2 :-

Ini bukan kes Histeria tau sebab saya pengsan. Ini kes amat berat nak memandang, kena pejam celik 100ribu kali rasanya. Saya TIDAK percaya sangat², kerana betulkah ape yang telah saya lihat.

WEIH!! Weih Weih... haha tak tahu nak panggil sape lagi ni. Trade mark ape nak pakai ni. Tolong ingatkan aku? Tolong kejutkan aku? Tolong bakarkan aku? Tolong sepakkan aku? hahaha pening pening pening. 

O000oops sorry GENG.. Teroversited pula dah, eh! bukan terover acting pulak dah. Janganla buat muka yang teruk macamtu kat apezs. Apezs minta maaf yeah~ Ini kesahnya, pagi selepas join segmen² yg saya dah buat tu.

Saya terpandang dekat follower yang dah bertambah tu. Sekali terpandang dan mengimbas menggunakan lensa D90. En Ben ada kat FOLLOWER saya laaa... Biar betol?? Adakah org lain pakai picture dia. Ahakz mmg betul dialah..

TAK PERCAYA lagilah! Betul ke ahakz.Nah bukti :-

27 comments:

Alisya said...

waa..bestnye...

MAPPIAU said...

hahaha kemain teruja betul die tauuu...anyway tahniah sebab si ben dah follow blog nih,hihihi.

eh dik akak tak kisahla tu saje jer akak gurau ko nak panggil akak ? pun boleh or akak diana pun boleh hahahaa :P

Siti Safiyyah said...

eh eh apezs..baru jek cakap tadi dah dapat 200 dah..haha tahniah! :)

apezs shah said...

|Alisya| Salam

Alhamdulillah, berkurun juga tau nak menunggu En Ben dtg blog saya. Walaupun yg lama hehe..

apezs shah said...

|Mappiau| Salam

Hehe kemain ke kak? mana adalah, tak main pon tau.... Thanks kak..

Oh kak diana rupanya.. adolak kak ? tettt ahakz...;)

apezs shah said...

|S.S| Ahakz betol kan..
Baru je u cakap tadi.. Dah 200 kini.. Masinlah mulot awak tu.. Thanks.~

Lelaki Ini said...

melalui pemerhatian aku..
ben diew follow mana2 blog yang join dia punya segmen..
kalo tak silap la..
huhu

efa said...

kemain seronok dya abg ben follower dya smpai mengimbas guna D90 kekeke :)

Nur said...

br terbaca dlm paper td..erm..betul ke..anyway congrats sbb follower da ramai..D

shah-kayrul said...

percaya laaaa....tue mmg muka en ben...confirm jd senyum cam kerang busuk jer ari nie....(jgn marah yek...nanti kena jual)...

apezs shah said...

|LI| salam

Mungkin juga TETAPI. Ha ada tapi tau. Dari blog saya Apezs Slamber lagi saya dah join any segmen from him. But still dia belom follow. Then ada n3 dia bekaitan ini "TAK NAK FOLLOW BALIK BOLEH X?" ... Saya komen sikit hehe.. tup dah ada ahakz.

apezs shah said...

|efa| Hehe kan sampai kamera D90 ni nak kompemkan punya pasal.. haha... efa ni..:p

apezs shah said...

|Nur| Thanks... baru baca yea? entah laa.... kurang pasti saya pon u.

apezs shah said...

|shah| Abg shah saya doh percaya la nieh.. kena jual? wah laku ke....:p

::FAIZ FARISH:: said...

wah Ben follow dia..

apezs shah said...

|Faiz| salam

Ahakz.. Alhamdulillah.. ;)

mR.sYaH said...

baguslah.. :D

Amy Syaquena said...

wa bestnya..

apezs shah said...

|Syah| Hehe alhamdulillah

apezs shah said...

|Kak Amy| Hehe syukur asenya... ;)

sicomot-comel said...

oyeah..
abg ben da follow apesz!
welcome to the club..
muahaha..:D

apezs shah said...

|SCC| Hahaaha welcome de club kan.. Thanks u..;)

Solihin Zubir said...

haha.. tahniah..
aku pon dh follow.. buat la entry pasal aku plak.. hehehe.. juz kiding..
salam perkenalan.. :D

apezs shah said...

|Solihin| Thanks..

Aits kena buat review utk u juga ke? Alaa u kan dah ramai followers tu hehe.. Lawak je.. Insyallah.. Thanks yea

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

wahhh...mantop abg ben tuuu

apezs shah said...

|A.F.A| Hehehe alhamdulillah.... mantop kebababbbboh bomm.. ;)

cik Ladies said...

eh2 apezs , buat2 tak nmpak plak .. mmg abg BEN tu , nk buat2 truja plak .. ahaha ..

p/s : chop . ! knp follower da lbih dr CL ? kejar eyh ? tak aci btol la ..

:p