About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Wednesday, February 2, 2011

|| Kini Pagi yg Indah ||


Salam.

Selamat pagi kaki-tangan blogger semua ahakz. Haish sudah pukul 9 lebih rupanya, ngatkan masih awal lagi. Wah arini apezs baru leh update blog. Semalam tak dpt coz kiterg kan bercuti Hari Wilayah.

Isnin malam keluar melepak sakan, ketawa bukan main terbahak². Tak ingat dunia dah semalaman. Balik kol 5pagi, sampai aje kat rumah. Bersihkan diri segala lepas tu belom sempat nak tidur, batuk tak henti². Sakit anak tekak dan tak juga pening kepala yg amat.

Ingatkan kenapa semua tu. Saya buat bodoh je, cuba lelapkan mata. Sedar je bangun dari tidur sudah pukul 01.30 ptg macamtu (taksedar solat subuh dah hehe). Sedar² dah petang, cuba nak bangun dari tidur tak berjaya. 

Tahu kenapa? Sakan sangat ketawa dan bersuka ria, eden jatuh sakit esoknya. Sejuk bukan main lagi la, walhal kat luar panas membahang tuh. Tapi member asik dok mesej srh bangun, suruh saya g mandi pastu brunch. Eden doh la malas lagi haha..

Redha je bangun dan siap segala.. Pastu keluarlaa lagi melepak ngan derang kat P9 den shoot ke Pasar Tani P2. Selesai kes semalam haha.. Korang lak? Keje ke? Hari ni 1/2 day sebab nak ke satu Negeri. No no NOPE bkan balik kg. Tapi g Holiday[Terengganu] hehe.. Org sponser u, ikut aje.

Mggu depan org sponser agy, pergi mana tahu? Ke Perlis den ke Kedah lepas pada tu. ahakz. Jadi nak kasi tahu awal², saya mungkin tak hupdate.. So Sorry kepada korang yg sudi datang melawat tapi haprak xda hehe.. Nanti kalau kesempatan saya pasti hupdate punyalah hehe.. Jadi saya nak ucapkan kepada semua kenalan. Selamat Bercuti kpd korang yg bercuti sakan ye. Jangan lupa adakan ole² utk I.

p/s : tak sabar nak dapat hadiah dr someone [blogger]. tak sangka kerana komen, dia berikan hadiah pd saya. tungguuuu entri itu nanti.

17 comments:

yatie's EPISODE said...

haihh. hargai cuti betui nih. huu ^^
selamat bercuti yee.. hee (;

::FAIZ FARISH:: said...

wah hadiah apekah itu????hm

julien hakym said...

amboi sape tu? (jeng3..):-p

apezs shah said...

|yatie| hehe mestilah menghargai cuti ni... kepada u juga..

*makan ubat k.

apezs shah said...

|faiz| hehe hadiah ape? apezs sendiri tak tahu lagi.. kena tggu mggu depan..

apezs shah said...

|julian| jeng...3x
siapa ye? kawan je kot..:p

zati embong said...

hihi..selamat dtg ke Tganu!Tenang je cuaca skrg. Jat pun baru smpai pg semalam.hihi

Siti Safiyyah said...

apezs..nak pegi terengganu ke? wahh saya pon kat terengganu gak skang..hehe

*yup, saya sekelas dgn CL.. ;)

apezs shah said...

|zati| wah yeke? tenang ye? mmg hajat nak ke tempat yg tenang la ni.. Hope so... TQ..;)

apezs shah said...

|S.S| Aits kat Terengganu je semua ni.. Hehe kebetulan betolkan..:)

MAPPIAU said...

hamboiiii syiokkknyer cuti kene sponsor akak nak jugekkk hikhikhik :P

apezs shah said...

|MAPPIAU| Salam

Kak Diana.. Nak jugekkkk... Cepat suruh papairfan sponser hehe...;)

~aYeeN & SuE~ said...

salam..

waa bestnye g holiday de org sponsor...pe pon slmt bercuti..yihaaaa...:)

apezs shah said...

|ayeen| salam

hehe best sgt, tak sabar nak balik ni.. nak packing barang segala..;)

selamat bercuti utk u juga.

shah-kayrul said...

bestnyer gie cuti...nak gak ole2 dari ganu...

apezs shah said...

|shah| Abg Shah ole² dari ganu? ahakz.. saya pon tgh memikir ni..:p

cik Ladies said...

CL tga tggu la niey . cpat3 . ahak :p