About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Wednesday, February 2, 2011

|| Aku Ke Kau yg Lagi Pelik? ||

Haish biar betol? Tajuk bukan main gempaq aje. Ini bukan kesah saya tau, ini kesah dari PAPER. Nak tahu jom baca :-

**********************************************************
PRAGUE - Sepasang kekasih di Republik Czech layak digelar pasangan paling pelik di dunia kerana mereka jatuh cinta selepas kedua-duanya menjalani pembedahan menukar jantina.

Dominik Sejda, 45, atau nama asalnya Ilona Tomeckova, dilahirkan sebagai wanita pernah menjalani pembedahan menukar jantina untuk menjadi lelaki dan dia kini hidup bersama dengan seorang lelaki yang telah menukar jantina menjadi perempuan, Andrea Kajzarova, 32.
 
Sejda memainkan peranan sebagai lelaki manakala Andrea merupakan wanita dalam hubungan tersebut.

Mereka yang bekerja sebagai pembantu ambulans di dua hospital di sini, berkenalan dalam satu laman web pondan.

Lebih aneh, Sejda pernah melahirkan seorang anak lelaki 25 tahun dahulu, Radim, yang juga telah menjalani pembedahan untuk menukar jantinanya menjadi wanita.

SUMBER - kosmo paper online

24 comments:

~aYeeN & SuE~ said...

what??huhu
mksdnya yg mcm ppuan tu lelaki n yg lelaki tu sbnrnya ppuan ek...grrr.dunia oo dunia.

apesz..sy yg slalu komen ni sue,ayeen tu bff saya.tp blog tu kami nye..keh2..

shah-kayrul said...

memang pasangan yg pelik...klu diorg kahwin confirm yg jadi lelaki tue pregnant...hehhehe

apezs shah said...

|sue| he3 tahu takpe..
gilerhlaa derang tu kan hehe..

*oh yeke? sorry la ye..

::FAIZ FARISH:: said...

dah bace dah pasal ni. hehehe

apezs shah said...

|shah| Abg Shah haha gilerh laa kan..
Pastu masok paper atau mana2 laman.. kata lelaki MENGANDUNG.. padahal dia mmg perempuan..kejislaa ahaha..

ZWAN SABRI said...

Haha..
lawakla dunia la nii..

hawiz said...

salam...yeay..dtg nk komen kt sini.nnti apezs marah tak komen..kih3..waa..sempat lg eh komen ckp biler nk kuat entry..huhu..
nape nie apezs?..bebel jer tgk??..hahaa..

fadhdeela said...

ngerinyer...hihi :P mcm2 dunia nie..

Mista Jimmy Stylosizuka said...

biar betui...haiyo...hebAat!!!!

Amy Syaquena said...

macam 2 la sekarang nie kan..

::..Dia daYa..:: said...

sungguh pelik...

macam-macam laaa

sicomot-comel said...

subhanallah....
itulah jenis manusia yg xreti nak bersyukur..
sampai ke anak pown nk tukar jantina..
adehh..

IMANSHAH said...

ayo. cam tu pulak..haish..dunia2

sha xoxo said...

ok nie namanye gila!

E.d.Y said...

haha..serious pelik...boleh pulak bercinta lepas tukar jantina

CekLa said...

hye apezs. sori tak sempat nak join contest sekarang ni. kene tgu nak wat yang gempax kasi kat awk

SyedGraphiX said...

hahahaa.
pelik gilaa..
XD
boleh plak camtu

Amirrah Zawani said...

haish..
pelik2 sungguh... macam2 lah dorg ni..

cik Ladies said...

oke , da lame tak komen kat sini .. citer ape plak niey .. men tukar2 jantina , dan2 plak kawin .. kan3?

YAYA AZURA said...

huishhh!!! mmg pelik!!! gila dorang tu!!!

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

klu cm ni cmne ek???halal la kn???

zati embong said...

terbalik kot diOrg nih. O.o

Joey said...

sudah jodohnya begitu. kenalah terima. :)

nub said...

oomakk aiii.. macam2 naaa