About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Monday, February 7, 2011

|| Welcome Back mOrning ||

Salam morning to all my friend's tidak kira di blog mahupon di facebook. 

Assalamualaikummmmm... Anybody home??

Lama gilerhkan apezs tak beroperasi? Tapi awal² juga apezs dah infokan kann. Pergi bercuti ke Kuala Terengganu, Terengganu gituuu.. Fuhhh semua sudut apezs dah jelajah, mmg tidak dinafikanla.

Kini apezs kembali dengan sudut² perkongsian dan perkenalan. Nak bercerita pasal Terengganu dalam my HOLIDAY boleh je. Tp takot ada yg xnak baca pjang lebar pulak nanti. Kalau ada yg nak dgr juga SILA REQUEST yea haha... *ngeeee..

Apezs juga nak ucapkan thanks so much kepada my teman kerana sudi sponser overall waktu saya dari sini kesana dan segalanyalah. 0.01 sen pon tidak keluarkan duit tau, jangan jeles. Sempat nak update blog kerana nanti dah tidak kesempatan kerana ada Kursus pula. Korang mcmane? Cuti g mana? Wat apa? Yg kerja dah start keje tak arini? Nti jmpe lagi...~

*walaupun bercuti nak tenangkan fikiran tapi masih bercelaru dgn diri sendiri ttg perasaan ini. BAHAGIA DALAM PERPISAHAN

18 comments:

~aYeeN & SuE~ said...

salam..uii awalnya dia wt entry,,hehe
slmt balik dr bercuti.ala u tnjuk la pic2 u kt sne.<---niwt request ni..huhu..

pssst:npe lak BAHAGIA DALAM PERPISAHAN??

zati embong said...

Camne Tganu?ok x hOliday?

::FAIZ FARISH:: said...

mcm tajuk lagu Shahir

MAPPIAU said...

pagi dik hari ni kat opis bos akak takde jadinyer hihihi paham sendiri sudah lalalala :P hahaha.

Siti Safiyyah said...

best kan tganu tu kan? hehe samelah kite..saya pon baru balik dari tganu jugak..nak ole2! ;p

nur aisya humaira said...

woww,bercuti kt terengganu???amacam??best tak???hehe

efa said...

alahai bestnya pi terengganu...nak2 dgr cerita terengganu pi pulau perhentian tak?ahaks...cuti jejalan window shopping ja hehehe :) bestnya pi terengganu nak keropok lekor :)

: husna : said...

best tak cuti ke terengganu?
my sweet home town :)

Amy Syaquena said...

kenapa bercelaru lak ni dik...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

nk tgk pict ade x???

cik Ladies said...

CL tekan butang REQUEST ! teett . ahaha . cpat buat entry pasai HOLIDAY tu .. CL nak tgok .. lalala~

aleen aiden said...

nak mintak sponsor jugak bley!hu3

sicomot-comel said...

hai apesz =)

how r u today?

ST sehat?sape jadi nanny ST???

shah-kayrul said...

ceciter ceciter pasal holiday tue...ada gak info klu nak g Terengganu nanti

~aYeeN & SuE~ said...

adehh..mentang2 la ni bln CINTA..sume de mslh cinta ni..huhu
xpe la apezs,at lis u BAHAGIA dlm perpisahan tu kn.mungkin ini ujianNYA..

ch!natsu said...

bahagia dlm perpisahan..
part tuh yg shahir.. =)

Biela Sapine said...

Besh takk ? besh tak ?
Aitt, Bahagia dalam perpisahan ?

niesz said...

best nyer..syik jln2 je ek..jeles2..hehe..