About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Wednesday, February 23, 2011

|| AKU NAK MASUK BLOGLIST ATOK! ||

Yeaaaaaa kali -2 untuk hari ini saya JOIN any contest/segmen/award dari rakan blogger Malaysia ni haha. Jom tgk apezs kata apa :-


sesiapa nak join klik ini [TUA].
harap apezs join ni sempat la hehe~

9 comments:

niesz said...

wow!mcm best je nie..ehe..

apezs shah said...

|Niesz| best masuk je tau..
sbb easy sgt..!! good luck..

aleen aiden said...

uik,rajinnye join contest.nnt mng adiah kongsi eyh.hee :P

Amy Syaquena said...

dik macam best je nie..

apezs shah said...

|aleen| hehe rajin join contest?? hehe takdelaa.. kkdg je, time idea xde haha.. okeh kita share haha..:p

apezs shah said...

|amy| kak amy best sgt dan senang.. join la..

qaseh johanna said...

untuk org tua je ke?? aishh..taknak la akak..hehe

akak mude lagi k..

**ciss..ayat ilang ptimbgn diri..!!

Edy Zaidi said...

good luck..semoga terpilih yer

AiMaN said...

tq join..atok da masukkan blog cucu dlm bloglist 1..