About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Wednesday, February 23, 2011

|| Pencarian Blog Paling Hensem Dan Cantik 2011 ||


Okeh disebabkan saya agak kesibukan dan kekeringan idea untuk mengentrikan blog saya ni. Saya nak join award yg bakal diberikan oleh blog Luncai. Korang nak tahu macamane? Meih datang dekat² dan klik ini [HSL] segala detail ada dalam tu.

0.4
H.S.L nak apezs tag blog yg paling hensem dan cantik. Jadi ini yang apezs cop kan di dahi BLOG nya :-

Live With Sandra [blog lelaki yea]


*adoh k laa nak away, sakit kepala sgt!.

13 comments:

YanaMIB said...

mcm² contest skrg..gud luck! ^_^

Biela Sapine said...

Blog hansem & cantik or tuan blog ? Haha

apezs shah said...

|YanaMIB| Hehe tau takpe, banyak dah skrg ni.. Insyallah thanks..:)

apezs shah said...

|Biela| Asenya kedua-duanya kot..
bolehlaa kan hehe..:p

efa said...

good luck apezs tudia tag blog live with sandra tu pergh...terbaik blog dya huhu

apezs shah said...

|efa| mmg terbaik kan blog dia..
apezs suka gak sbb ada hiburan ..... ;)

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

sokong blog sandra azwan..

apezs shah said...

||A.F.A| Yes sokong sama blog tu kan..;)

Encik Luncai said...

thanks join..good luck bro :)

SANDRA AZWAN said...

Thanks sebab Tag my name....;-)
nnt i join..hehe

SANDRA AZWAN said...

nak join jugak la sebab dah kene tag..hehe

izaLis™ said...

good luck eh...;)

Rozuan Ismail said...

singgah sini dari pencarian blog paling hensem..