About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Wednesday, February 23, 2011

|| The Best Header For Apezs* ||


n3 kali ni nak bercerita sedikit ttg CONTEST yang apezs anjurkan tu. Kalau ada yang tau meih klik itu --> [cute]. Nak promoted sedikit atau nak kongsi sedikit hal² yg terjadi berkaitan contest ni haha.

0.1 Kerisauan yang tersangat kerana semua penyertaan yang terlibat oleh para-para blogger sangat sengit dan kesemuanya cantik dimata. *belom dihati lg ahakz, ada yg marah x!?


0.2 Hati apezs dah berbelah bahagi untuk memilih yg mana bakal dinobatkan sebagai pemenang.


0.3 Takot juga jika hadiah yg apezs ikhlas nak berikan tu xsetimpal dengan apa yg telah dilakukan oleh peserta Blogger ni. Tu je yg mampu sebenarnya hehe...


0.4 Tak sabar nak tutup penyertaan ni sebab dah rasa gusar dihati ini haha.


oklah takpe korang jgn isau hal apezs tu, lupakan aje. Korang layan serba sedikit header dari blog penyertaan ini :-
Adam Long * S.C.C * Life is Simple * Aina R * Aku is Aku * Mr. Ixbarr * Areff * LovelyPinky * Hazel * Adli * MAPPIAU * Epul's * Yad'z * C.L * Mr. P * C-Tea * mRam

Korang rasa siapalah apezs pilih yea??

9 comments:

Mr.IX said...

tak sabar gak nak tau sape la yg bertuah menjadi sebahagian blog Apezs ni.....

pape pn,fikir masak-masak la yer jgn sampai hangit dah ler.

hamzah ian said...

perghhh..

hamzah ian said...

perghhh..

cik Ladies said...

mr.P kot??

huhu :p

jgn gusar2..pilih je yang the best..
semua tak de yang apezs brkenan? fuh... apezs kan ketua designer.. boleyh buat sndiri :p

Siti Safiyyah said...

ehem dah buat scroll dalam entri nampak? ;p eh kalau apezs konfius nak pilih sape, meh sini SS tolong pilihkan..hahaha ;p

nur aisya humaira said...

pilih aisya laa apezs..hak2

Sasa Al-Sharif said...

janji enjoy. haha

diana said...

pilih mana yang kamu rasa sesuai dengan mata kamu je..
selamat memilih..:)

Afzainizam said...

║║╔║║╔╗ ║
╠╣╠║║║║ ║
║║╚╚╚╚╝ O
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
yuppppp pilihhhhh bebanyak bolehhhh takkk