About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Monday, February 21, 2011

|| mOrning Back to Apezs Shah ||

Assalamualaikum W.B.T....

morning to all. apezs back!!

Alohaaaaa... Ada tak dekat sini yang merindukan saya? Apezs rindukan semua blogger-blogger di dunia ni. muaaah muaax, kiss kat pipi kiri dan kanan...oooops terlebih pulak.

Setelah 2 minggu bercuti sakan, tidak pedulikan BLOG tercinta ku ini pon. Kini apezs dah kembali dengan semangat untuk berblog semula. Banyak cerita semasa bercuti sakan yea, tetapi tak dapat nak memuatkan sgt. Sebab ia secret place and activities to do..

Apa pun macamane dengan hari anda?? The best ever u have tak? Tapi bakal dibingkisan oleh apezs nanti dalam entri yang lain tau. Perjalanan hidup kkdg sukar nak kita puaskan. Aku kena tipu. Meeting photoshoot lagi. ST dah ku hantar pulang. *hah itu serba sedikit tajuk yg bakal menyusur, nak tahu lebih lanjut tunggu dan jengah la lagi k.. 

okeh jom g sarapan dahulu.

24 comments:

My Little Diary said...

salam
hai apezs.... saya dah pun breakfast.. :)
i'm happy today because of lots of love... hehee

shah-kayrul said...

selamat pagi apezs..akhirnya muncul balik...hehehehe

nur aisya humaira said...

Assalam Apezs..:0
lamenye menghilang ye...
bercuti ke terengganu lgi ehh???:)
welcome back apezs..:)
ramai jugak duk cari apezs...:)

apezs shah said...

|MLD| Wsalam
hai MLD, wah makan ape?
wah full of love tu hehe...

apezs shah said...

|shah| selamat pagi abg shah..
finally im back right...;)

apezs shah said...

|aisya| Wsalam.
Hehe lama kan... begitulah kehidupan tetiba pulak.. tak lah kali ni ke kedah dan perlis..;) Hah ramai ke yg mencari apezs?? Pndai la u..

::FAIZ FARISH:: said...

morning

hawiz said...

salam..yeayyy..apezs udah kembali..hihi.......

Siti Safiyyah said...

dakni selalu cari apezs kat BCR..dan2 pulak terjumpe ngan adamzico..hehe, sempat la bergosip pasal model terkenal sorang ni..;p

apezs shah said...

|faiz| morning.. ;)

apezs shah said...

|hawiz| salam

hehehe thanks.. im back from our co-operoti haha.. ape tah tu..;)

apezs shah said...

|SS| haha BCR tu ape SS? Box Chat Room yea? wah mengutuk apezs ke tu? haha.. jahat tau..:p eh belom model terkenal lah..:p

Siti Safiyyah said...

hamboi dia..lupe la tu.. BCR= bloggers chat room..senang2 jom la lepak sane..best tau..

efa said...

morning apezs huh bru muncul...

apezs shah said...

|SS| oh yeke.. tapi lebih kurang sama je kan mksdnya haha.. Insyallah nanti apezs dtg lepak sana..
tapi sana tu mana? kat blog SS la yea..

Siti Safiyyah said...

haa lepak kat blog SS pon boleh jugak..situ ade embbed BCR..eh eh tadi rase dah letak komen pasal kod tu..dapat tak??

apezs shah said...

|efa| morning efa...
yeaaa baru muncul kan..;)

apezs shah said...

|SS| hehe ada juga yea.. aits xdelaa SS code tu.. paste kat mana?
jgn paste kat chat room sbb xleh buka..

Siti Safiyyah said...

patut ler apezs tak dapat kod tu..sebab takleh nak paste kod dalam ruangan komen ni..em kalo camtu, SS pm kat inbox fb apezs ok tak??

Siti Safiyyah said...

jap2, ape fb apezs? ce bagi jap..eh eh ade tag ke? mane mane??

apezs shah said...

|S.S| hehe dalam email apezs ok dok?

Siti Safiyyah said...

ok dah sent ikot email dah..;)

Siti Safiyyah said...

haha baru pasan ayat pon dah macam tak betol dah..;p

apezs shah said...

S.S| Sedau tak pe haha....:p