About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Wednesday, February 9, 2011

|| Kini Benar Pagi ||

Assalamualaikum W.B.T

To all BLOGGER also Facebook friends. Sehat ke? Dah sarapan? Apa nak jadi dengan apezs sekarang ni kan, entry 1 hari 1 post aje. Rasa maca diri memblogging hampir luak ke?

Apezs tak nak macamtu, saya masih mahu berblogging. Dah la CONTEST saya masih dalam pertandingan ni. Mana boleh saya biarkan mcmtu, kasihan pada mereka yang sudah JOIN.

Korang rasa apezs ni masih macam dulu lagi tak? Ke dah berubah? TAPIKAN saya nak kasi tahu ni, ulangan ye kasi tahu ni. Kalau ada entry tu mean saya bekerja la tu. Kalau takde mean xkeje, so entri pon tidak adola hehe.. Itulah sebabnya.

Mulai esok apezs x keudara dalam BLOGGER sebab apezs pergi bercuti lagi. Petang ni lepas habis kerja terus bertolak untuk bercuti ke Perlis, Kedah & Perak. WOW banyak tempat tu nak pergi, sempat ke menjelajah ni. Takpe orang SPONSER lagi, pergi ajelaa hehe.

p/s : sambung keje lagi~

10 comments:

~aYeeN & SuE~ said...

salam..
monink u..waa g bercuti lg..nk ikot..hehe..hv fun k,jgn lupa amik pic byk2 n ltk lam blog.t ada la jgk entry u wat u rajin nk berblog..

apezs shah said...

|sue| salam

morning. hehe bercuti lagi tau.. nak ikot, okeh set jom...

betol jugakan, nantila saya cuba bawa kamera..hehe ;)

cik Ladies said...

erk..bercuti lagi .. apezs. da da r bercuti nye .. yes, CL da join kontest.. sila jangan bg CL mnang .. ahak :p

shah-kayrul said...

pagi apezs...bestnyer...cuti2 malaysia, semua di sponsor....

MAPPIAU said...

vavavava bercuti lagi?, siap orang sponser lag? tsk tsk tsk nak cuti2 jugekkkkkkk :P.

apezs shah said...

|CL| Hehe yerp bercuti lagi...
bukan dah dah tapi org ajak ni...Takkan nak lepaskan peluang.. Jangan kasi CL menang?? Kenapa?

apezs shah said...

|Shah| Abg shah pagi... cuti2 Malaysia... Sponser kan..:)

apezs shah said...

|MAPPIAU| Kak Diana bercuti la kita... nak cuti.. akak bukan selalu bercuti ke.>:p

niesz said...

syok nyer..jgn lupe souvenir tuk niesz..ehe..

cik Ladies said...

jangan kasik CL mnang sbb CL rse ramai lagi yang lawa . huhu ;p