About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Thursday, February 24, 2011

|| Pagi Jiwa ||


Assalamualaikum W.B.T

Jalan ke hulu membawa angan,
Bawa bersama cik kiah lepat,
 Kalau b'jalan nak berpegangan tangan,
Kok yea pon biarlah bertempat.

Tetiba pepagi ni nak berpantun pulak kan deme. Haish Pepagi mcmni n3 nak tegur semua kenalan BLOGGER je dulu.. Nanti barulah share segala apa yang perlu kan kannn.. Dah la jom kito g make (makan).


*Yeaaa dah gaji hari ni haha, tetiba suka sangat. Padahal hutang dok tunggu suruh bayar ni. Uwaaaa!!

18 comments:

Izzah | zulkifli said...

ceh..pepagi da kerah otak buad pantun..suke-suke =D

gaji da msok ea??..hulur-hulur lha sini siket..hehe

Elin said...

Tula ada rasa best sebab dah gaji, pastu byk yg duk tunggu utk dibayar.. hik2..

zati embong said...

apezs pun org goment ke?

waa tuju ke siapa pantun 2?

cik Ladies said...

cepat la share2 gaji tu.. ape lagi? kah3 :)

apezs shah said...

|Izzah| Haha pepagi kena kerah otak yea kalau wat pantun? eh takdelah biasa je ni...:p

Aits kena hulur ke? alamak lariiii~

apezs shah said...

|Kak Fareen| Haha betol2..
Dok tunggu je kita kena hulurkan duit kan kan.. haish!!!

apezs shah said...

|zati| Hehe yerp apezs org goment juga.. Pantun tu? ermm sesiapa je lah jat hehe..:p

apezs shah said...

|CL| aits apezs kena share ngan Cl juga.. Haish mmg tak leh jadi.. xnak laa CL asik nak 'bunuh' apezs je haha..:p

Amy Syaquena said...

wah bestnya dah dapat gaji kalau amcam nie boleh la belanja kak amy hehehe.....

~aYeeN & SuE~ said...

monink..uwaa da gji..meh blanje sue bekpes..ahaha..

apezs shah said...

|kak amy| hehe alhamdulillah best katanya.. pastu dah byr hutang segala.. terus xbest kan hehe......;)

apezs shah said...

|sue| uwaaaa apezs kena belanja yea.. oklah xpe bekpes je kan.. boleh je.. cepat...!!

My Little Diary said...

yeayyy dah gaji... pepehal pun utang kena bayo dulu... :)

apezs shah said...

|MLS| Betol2... Hutang kena bayar dulukan...;)

efa said...

tudia pepagi duk pantun pandai na...apeZs belanja dah gaji rini hehe air kosong pon jd la ahahaha =) just joke =)

apezs shah said...

|efa| haha air masak pon okeh kan.. boleh laaa mcmtu.. cepat apezs tguu hehe..:p

MAPPIAU said...

haah la dah gaji hari ni..haaaa ape?? apezs nak blanje akak tghari nih kat alamanda??? vavava ai likeeeee akekekeke :P

apezs shah said...

|MAPPIAU| Haha kak diana wat lawak kan... Nak belanja tunggu saya kasi card undangan yea kak..:P

yeaa dah gaji. kak shopping sakan ke?