About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Wednesday, February 23, 2011

|| Selamat Pagi Cinta ||

Hah tgk danbo sanggup panjat pokok nak wish kat korang morning.
Salam dan amious korang dek kesayangan ku haha. Sarapan apa agak² ni? Saya nak g sarapan ni, ada sesiapa yg nak follow saya g sarapan ke? Nak kena belanja yea? Boleh je milo panas 1, no hal.

Tunggu macam biasalah yea n3 yang bakal saya paparkan. Kalau ada yang suka apezs pon suka haha. Korang pulak jangan lupa share ape yg ada dgn saya tau. Hari ni rasa macam tak berapa sehat laa kepalaa ni, haish jangan laa lama sangat la xsehat ni.

Oklah kalau bebel lama-lama susah korangkan, perot pon lom terisi kan. Jomm!! Jumpa lagi.. Salam.

24 comments:

Hanis MY said...

tak sihat ke? take care tau! wah2 nk g bekfes apa tu? tolong jgn jeleskan daku dengan nasi lemak dan sewaktu dengannya...dush...

apezs shah said...

|Hanis| Sikiytlaa.. kepala je ase pening sikit... makan ape lagi nasi goreng la.. takpe hanis kat sanakan makan sedap2 hehe...

::FAIZ FARISH:: said...

makan nasi goreng tu.. sedap2... hehehe

apezs shah said...

|Faiz| Hehe sedap semestinya laa Faiz...dah sarapan ke?

~aYeeN & SuE~ said...

mkn ns lemak gan sambal sotong..nyum2..sempot kekenyangan..huhu

* dak bosan ke menu sme ari2??

apezs shah said...

|sue| sedap tak?? bukan ape.. apezs mmg xmakan seafood ni..

*mana ada buhsan, suka ada la..;)

nur aisya humaira said...

roti canai..:)

apezs shah said...

|aisya| roti canai mamak ke melayu? mamak xmakan..

nur aisya humaira said...

melayu laa pezs..:)
kt sye tkde mamak..sye pun tk lalu,klu mamak punya..hak2

~aYeeN & SuE~ said...

ouh..rugi la org byk pantang ni..hehe..xpe2.jga pemaknn..
msti la sedap tp x pat lawan ns lemak mak su..:)

qaseh johanna said...

apezs...jgn lupa join ye kontes tu..wish u luck..

slamat ade utk boboi n gegurl so leh la akak menang.. yg boboi amek kt apezs..hihi

http://qasehdindakanda.blogspot.com/2011/02/pencarian-blog-paling-hensem-dan-cantik.html

apezs shah said...

|aisya| Erk sama kita..
sebab selera itu pentingkan hehe..;)

apezs shah said...

|sue| haha mmg rugi tapi xpe untuk kesihatakan kan.. kenala bekorban..;)

apezs shah said...

|kak qaseh| okeh insyallah pasti punyalah apezs JOIN hehe..
wah wah utk kita berdua je kan haha..:p

My Little Diary said...

hai apezs kalau xsehat pegi jumpa doktor ye... :)

nur aisya humaira said...

aah,betul pezs...kekeke

shah-kayrul said...

Tapau kat aku neslo air satu...hehehehhe

apezs shah said...

|MLD| Hye... Itulah u, sakit kepala xckup rest je kot..;)

apezs shah said...

|aisya| betol2 ahakz..

apezs shah said...

|abg shah| Neslo ais ke neslo air??
neslo mmg air kan ahakz.. tapau alamak cafe ttup la pulak..:p

MAPPIAU said...

milo panas jewwwww tambah la ngan nasi lemak sekali apezss (cubaan nak menjeleskan si hanis!! akekeke :P)

apezs shah said...

|mappiau| hehe kena tambah juga yea kak.. ermm nasi lemak xsedap.. nasi goreng laa haha..:p

niesz said...

terigin nk mkn ayam masak kurma la hari nie..ehe..

apezs shah said...

|Niesz| haish g cepat masak hehe.. nti post kat apezs sikit..