About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Tuesday, February 22, 2011

|| Selamat Pagi Kerinduaan Pilu ||


" Biar beribu kau sajikan dengan kata-kata, padaku ia hanya dusta belaka. Biar selautan kau curahkan kasih sayang, ia tetap sudah berbeza. Kini aku sendiri, tanpa cinta dihati lagi. Ku mengerti sejenak tentang kemahuan dan pengorbanan dari dirimu untuk ku. Biar ia pergi jauh dari sudut ini tetapi percayalah satu ku masih sayangkan dirimu. Jangan dibiar bara yang tersimpan, jangan dikenang cinta yang bakal pergi. Hanya satu yang ku pinta dari isi hati mu sayang, berlabuhlah hati mu demi ketenangan abadi mu sendiri. Biarkanlah aku sendirian kerana aku tidak berhak untuk dirimu lagi. Ku sekadar melukut ditepi gantang mencari sekuak kasih sayang. Aku diantara kalian yang sedar akan realitinya tetapi perit untuk menerimanya. Janji termenterai sudah tapi hakikat yang menggulungkan segala. Berdirilah wahai kasih. Berdirilah wahai sayang. Yakinkan dirimu, kau berhak untuk berbahagia dengan si dia yang baru. Ku dari jauh hanya mampu mendoakan kesejahteraan dan kebahagian yg akan menyelubungi ikatan kamu. "

hasil nurkilan,
apezs shah

Selamat Pagi Blogger?!
Sarapan apa? Hari ni tak banyak nak kuarkan idea lagi.
Nanti ajelah. Mencari ketenangan dalam mood dulu hehe.
Dlm box hanya luahan sanubari. Jadi jom g sarap sambil cuci mata hati.
*jauh perjalanan makin dekat dengan kehidupan.

18 comments:

MIZZ SUE said...

TGH RINDU JUGAK YER..SU RINDU ADIK JE..

MAPPIAU said...

burpppp!! alhamdulillah kenyang sudah ehehehe

apezs shah said...

|mizz sue| Oh sue rindukan adek apezs rindukan 'kehidupan'... ;)

apezs shah said...

|mappiau| burrpppp..... kak bau ape tu hehe....:p

Azie Azra said...

great ! sarapan dlu baru ada energi utk aktiviti seterusnya.have a nice day:)

::FAIZ FARISH:: said...

nice nukilan tu

My Little Diary said...

selamat pagi apezs
wah... pagi2 dah bermadah ye... i likeeee... hehe

azharr said...

hehe...ayat pasrah..

nur aisya humaira said...

morning apezs..:)
jom2 sarap dulu...:)
syahdu je nukilan apezs ni...:)

apezs shah said...

|azie| Okeh kalau macamtu
jom g sarapan dulu hehe..;)

apezs shah said...

|faiz| Really? Itulah luahan hati yg sebenar..;) thanks

apezs shah said...

|MLD| Suke ke dengan my nukilan?
thaks, harapan saya pon sama.. moga nurkilan tu yg benar..;)

apezs shah said...

|azharr| ayat pasrah..
Pandai u teka kan..;)

apezs shah said...

|aisya| Hehe jom g sarapa..
nak makan ape?
syahdu tetapi bermakna tak heeh..;)

YanaMIB said...

ai pn xde mood nk update blog..haha..tp xde lak windu sesapa =_=

tgh hr nnt nk berjln kaki pi ioi mall..mmg luas pemandangn sbb nmpk byk ragam manusia ^_^

apezs shah said...

|Yana| Lor takde mood juga yea..
Jadinya kita pakat2 cari idea mood tu yea..;)

hehe ragam manusia katanya..
ioi mall yg dimana?

MAPPIAU said...

ceteka ceteka bau ape hahahaha (jangan pengsan sudah :P)

zati embong said...

kalau jat,jat xkuat utk itu.lebih2 kalau jat da betul2 jatuh cinta.pertahankan cinta,jgn mudah beralah O.o

perempuan kdg2 suka menguji,lelaki yg bertahan,bersabar dialah pemenang O.o