About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Monday, February 21, 2011

|| Tahniah Bro Ben ||

pict ambil dari blog kak yaya azura.
Perghh!!!

korang tgk bro ben kita. followers/pengikut blog dia berapa dah tu? 10 000 tahu tak? bukan 10 orang tau. Perghh mmg mantop betollah blog en ben ni. Saya nak ucapkan tahniah la untuk Bro Ben diatas kejayaan yg begitu hebat dan memberansangkan.

Bro Ben @ En Ben ni selalu buat segmen dan dari situ saya dikenali oleh kenalan followers saya juga. Jadi kalau korang nak ketahui rahsia ke apa yg patot g laa jengah @ terjah blog Bro Ben. Mana nak klik yea? Hah g klik tu

14 comments:

cik Ladies said...

uit.. terer la abg BEN tu kan..
rezeki dy kan..
yes ! follower CL da jauh byk dr apezs.. ahaha :p

apezs shah said...

|CL| betol tu rezekinya dah atas usahanya.. terer gilerh!!

tulah dah jauh tinggal..
xpelaa... tunggu je..:p

::FAIZ FARISH:: said...

fuyooooooo
bila la folower aku akan capai mcm tu

apezs shah said...

|Faiz| Pasti boleh punyalah..
Sebab En Ben boleh.. takkan kita xboleh kan kan...;)

YAYA AZURA said...

diizinkan..hihi..
BA memang mantopp!! kak yaya dulu blog dah tak bernyawa .. 9 bulan bersawang ..seb baek tersinggah kat blog BA .. nie baru hidup balik ...haha..

apezs shah said...

|kak yaya| Hehe thanks..
yes mmg mantop habis..;)

yatie's EPISODE said...

tahniah abang ben10. ehh. abang ben ashaari! hihi.

bila lah kita nak gitu yee. wuu

MIZZ SUE said...

dah tgok..tapi tak tau nak setting kat mane..adehh..

sekamar rindu said...

salam...

tahniah abg ben.....:)

Mr.IX said...

leh tukar jadi Ben10k Ashaari...hehe...

niesz said...

wow!mmg mantap..hahahaha...

SyedGraphiX said...

tunggu syed follower 10k 10 tahun lg. hahaa

mR.sYaH said...

wah!!

xmustahil nnt apek pun mgkn akan dapat mcm tu.. keep it up bro!

Si DauN CeRi said...

hurmm.. xbole nak deny dah ke'otai'an abg ben ni..hehe

semangat die kuat, tu sbb die berjaya.. kene contohi semangat abg ben ni..