About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Friday, March 4, 2011

|| The Winner For My Contest ||

*ini stiky post, scroll kebawah untuk lihat new n3! TQ.



inilah wajah header dan rupa tuan blog yg telah memenangi my contest. Apezs sungguh tak sangka dia adalah pemenang itu. Nak tgk header dalam n3 yg dia buat utk apezs. Klik [SINI]

*****

Blog MR. P ni mmg the best okeh, coz of what u know. Template or design blog yg ada pada blog dia, hasil nurkilan sendiri okeh. The best memang cantik sangat, rasa mmg pro gilerh la. Apezs pon xmampo rasanya nak lakarkan mcmtu.


And dia mmg jarang berblog kerana dia ni busy man sebenarnya. Biasalah kkdg kita berblog pon belom tentu ada masa 24/7 kan? Dia punya susunan pun cantik nice, simple, easy to loading.


Jadi korang ape tunggu lagi? Pergila terjah dia, mana tau leh dptkan header cantik, design blog yg cantik ke? kan kannn!! Follow sekali okeh. Klik bawah tu :-


Mr. Header The Best Ever

34 comments:

IMANSHAH said...

tahniah buat nya..mintak tlong buat untuk shah satu bleh??wahaha

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

congrate to him..

diana said...

dia memang buat header ke??
tahniah pada yang menang..

MAPPIAU said...

vavava tahniah!! pade Mr.P, memang dahsat ooo header die huhuhu. memang layak die menang ehehe

c-tea said...

wah..tahniah kpd pemenang..boleh la ct padam entri contest apezs nie..dh berakhir kan..

Amirrah Zawani said...

wahh tahniah pemenang :D

mR.sYaH said...

wah patut pun menang.. mmg smart header tu.. tahniah pada pemenang..

shah-kayrul said...

selamat malam

aku dah g terjah...memang superb la...tgk header blog dia pun marvelous....

mr.syazwan said...

tahniah kpd beliau!

sicomot-comel said...

header dia pown da cantik..

orgnya pown nmpk hensem je

hahahhaa

nak pi ngoratlah jap..wakakkaa

FarhanaFabulous said...

mmg patot pun dpt..cantek header die..following yaww !

MIZZ SUE said...

mmg cantik giler!!

SANDRA AZWAN said...

cool..die mesti seronok!;-)

niesz said...

wow!tahniah untuk MR.P, terbaik la..cun giler kot..

p/s: apesz, cepat la tepek banner tu kat blog apesz, xsabar nk tgk nie..ehe..

Mr.IX ♂ said...

mmg mantap ler dia punyer header....mmg patut menang pn..

Lovelypinky said...

tahniah...mmg cun giler...gempak tu....

Lovelypinky said...

1 more...jwpan utk soalan OA..OA tu maksudnye original people...hihihi...sy keje kat jab kemajuan org asli...

bunga said...

taniah..

Heidi Shafiq said...

tahniah kpd pemenang!

pasni wat contest lg weyh.. aku nk menang kete.. :D

YanaMIB said...

tahniah to him..cantik header yg dia buat..err dia xbuat keje amal buat header utk org len ke?? kui³ =P

.:rizaL:. said...

tahniahhhh..cntk

efa said...

apezs npa tak pilih header yg efa buat ahhaaha ada ka efa join?kahkah just joke tahniah pada pemenang yeah

Wan Zulqhairi said...

nak jeles ngn header ko nanti leh.. sebab memng cool.. hebat giler wat cam tu weh.. rasa cam ko duk dlm grup shinee dlm music video ring ding dong je.. haha.. serius cantek..

~aYeeN & SuE~ said...

cntik2..ble nk kai header bru tuh..:)
congrats pd pemenang..ley la wt kn header sy gok..nk ada air ujan jgk..huhu

sekamar rindu said...

salam...

tahniah kepada yg menang...

CGG said...

CANTEK MAA

azharr said...

fuhh mmg cantik..siap ada kilat ngan hujan lagi...gua jeles banget...huhu

Amy Syaquena said...

Tahniah kepada beliau. memang ,mantop pun header dia buat..amy puas hati tengok.

Joey said...

cantik!!!

Edy Zaidi said...

congrate to him..mmg cantik

anamizu said...

fuhh siap ade guruh+ujan ^^
tahniah3 utk Mr P ^^

hysman said...

tahniah pd pemenang..
mmg cantik der....
copat2 ler guna itu header bro...

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maaf kerana lama tak berkunjung yerrr .. kerana ade masalah pada laptop aku..baru hantar repair lerr...

woooo aku ucapkan tahniahhh kerana amat cantik tau

cik Ladies said...

header dy buat mmg terbaik..! gerenti mnang ! =P