About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Tuesday, March 8, 2011

|| mOrning Uol's ||


ASSALAMUALAIKUM W.B.T

Korangxxxxxxxxxxx300!! I Miss Uol's.
Haha ape kebengongan apezs ni laa kan, kejap muncul kejap tenggelam. Harus ke kena sebat ni hah uol's? haha ape kes uol's uol's ni kan, alaaa saje nak mengedik selasa day ni okeh korang.

Sehat semua. Me? Hah bagus tanya dok sehat ni dari hari Jumaat sampai semalam Isnin. Kepala sakit, asik nak muntah, badan agak sedikit panas dll. Tak boleh nak lari dari ketidaksehatan ini, agak pelik kenapa badan ni bukan main sakan nak sakit. 

Korang ingat lagi tak ada aritu yang apezs cakap badan sakit. Tuptupp esoknya terus demam, hah pasai apa lor ceq tak tau ni. Jadi amik keputusan g klinik dan MC aje laa haha. Hari ni nekad juga datang kerja walaupun kepala pening dan sengal badan lagi sbb ada bawa ubat hehe.

Hari ni dah busy. Dapat'surat saman' bukan main banyak atas meja ni dan kena buat sisih pulak dalam opis ni utk perlaksanaan 5S. 'Surat saman' tu bukan dari polis yea dari pihak service dan Biro. Hari ini kena attend meeting, jumaat pon meeting, isnin depan lak kena attend ceramah yeaa boleh masok rekod utk kad biru. Jadi asenya bakal busy ni, mahu tidak laporan belom siap lagi. Jadi apezs akan menghilang lagi nampak gayanya. Sorry kawan²! Jom sarapan. Thanks pada yg merindui apezs like kak Qaseh sbb katanya apezs dah xnampak beberapa hari hehe. Insyallah akan BW jika kesempatan.


KORANG PERASAN TAK MY HEADER BARU!!

32 comments:

nur aisya humaira said...

morning pezs...tu laa kejap muncul,kejap hilang..macam chipsmore daa..:)
comey header..:)

apezs shah said...

|aisya| morning.
hehe mcm chipsmore ke? alamak
lagi bahaya nanti kena makan.
thanks comey kan..:)

efa said...

wasalam apezs...tetiba windu entry apezs hoho :) tu la sekejap ada sekejap tak sokong kta nur aisya mcm chipsmore hoho :) ala demam ka?mkn ubat yea apezs get well soon :) lawa gila header apezs tu pandai tuan yg buat tu tahniah buatnya kerana berjaya buat header utk blog apezs yehaak...double like tgk header tu siap ada animation lg tobat cntik ah...auww2 jeles...

~aYeeN & SuE~ said...

salam..
monink apeza..x sehat ke?? sme la,tp sue dh gettg better..hrp u pon cmtu..
msuk2 je dh byk kje ek..sabo2,kje tu cmpi ble2 pon xkn abis..hehe..hdapi dgn senyuman..:)

MAPPIAU said...

camtu la dik kalau keroje kat pejabat, asal cuti lame jer konpem naik cuti rase macam nak cuti terus jer kan ahahaha

ehem ehem perasan lor header tuh, memang mantopppp oooooo huhuhu

shah-kayrul said...

morning..

cantik header baru tue...siap hujan dan petir berbagai...nie yang rasa nak tido lg nie...hehhehe

Biela Sapine said...

Morning, sama lah tak berapa sihat. Agak jarang BW kebelakangan ni
Wahh, header baru maa. Hee

SURIA AMANDA said...

nak sgt buat header mcm apizs ni..tapi x reti...akak buta it la dik...

::FAIZ FARISH:: said...

i like u header la... ade ujan lebat hehehehe

shahjiehan said...

sibuk3 pon bleh bw jugak eaa.. hahaha

Si DauN CeRi said...

salam..


sy rs nak menangis kejelesan tgk header blog ni..wuwuwuu canggihnye!! ade hujan lagi..

smuge cepat sihat ya..

ch!natsu said...

he sgt prasan header itu.. kredit kepada yg design.. sgt nice! =)

apezs shah said...

|efa| rindukan entry apezs ke efa? mandai je dia..:p Insyallah makan ubat punya hehe.. chipsmore aje.hehe cantikkan? apezs pon suka tahap gaban haha.. :)

apezs shah said...

|sue| salam
morning sue. lebih kurang mcmtu la. Insyallah boleh je hadapi.

apezs shah said...

|MAPPIAU| Salam
Kak Diana haish jangan mcmtu..
Tak nakk laa nak terus cuti.
sape nak kasi gaji haha.. mantop kan hehe..:)

apezs shah said...

|shah| Abg shah Morning.

Haha ado lak nak tido lagi..
Kena bangun lagi adelah..
haish!!

apezs shah said...

|biela| Morning. Yeke xsehat juga yea. rest k.. HYeader baru yg ku suka kan hehe..:)

apezs shah said...

|kak suria| Haha kak adek pon xreti buat.. ni pon org yg buat sempena my contest aritu..:)

apezs shah said...

|faiz| Really? Thnaks!

apezs shah said...

|shahjiehan| Hehe sibuk2 pon BW juga? hehe kena nanti xtau ape info terbaru..:)

apezs shah said...

|SDC| Salam

haiyooo jeles tgk my header sampai nak nages ke? alamak jgn mcmtu.

apezs shah said...

|chinatsu| yes mmg habis2an kredit kat dia kan..:)

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

mantop laaa henader bru!!! siap ade bunyi2 lg kaannn...

apezs shah said...

|AFA| Hehe siap berbunyi kan..
Leh de boom x? ;)

bunga said...

cam cip more apesz ni..haha..

mmg sesuai header 2..

apezs shah said...

|bunga| haish semua cakap apezs cam chipsmore uwaa.. nti ada yg makan mati la apezs... haha ;)

ainie惄 said...

oo.. xsehat rupnya.. ptot la lame xnampak..

jom join contest aku kaya..

http://bebelanku-aini.blogspot.com/2011/03/join-contest-aku-kaya.html

cik Ladies said...

header apezs the best !! :bagus

aleen aiden said...

mkn yg berhasiat cket pasnih!asek demam je kan?aritu rasenye bce en3 kamoo pon psl demam jugak.pasni mkn sayur lagi byk dr nasik keyh.hu3

Plain Jane said...

sekarang memang musim demam kan? ramai orang betok dan demam . sy yang xkua mane2 pon kne demam.

p/s : header bru tu wow hujan. kalo winter bole jugak ke?

redzuan said...

lama mnghlang bro.. keje2 jgak bro
give ourself enough rest, brula kita akan lebih produktif. anyway mmg style gler beb header bru lu bro.
kaget+terkesima 5 saat tgk header bru lu bro. huhuhuhu.

citer pasal saman, aku bru lepas settle 4 saman kereta aku. hmpeh btul, dala student lg, koyak poket.
RM400 terbang.

Download Ebook Percuma 100 Cara Promosi Tingkatkan Traffik Blog

hamzah ian said...

cool header... gud2..