About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Tuesday, March 15, 2011

|| Ape Kes Last Minute ||


Perghhh!!! Alooo baru je nak penuhi update entry haha, sambil² 5S. Kena pergi Majlis Perasmian Penutupan Program Keluarga Angkat 1Malaysia la pulak. Yg bakal dirasmikan oleh YAB Tan Sri Dato' Haji Muhyiddin a.k.a Menteri saya juga haha.

Tapi kenapa baru dapat memonya, adehs macam malas nak pergi ni. Boleh sesiapa kat sini gantikan saya tak? Cepat angkat tangan anda! Ha u u u alaaa u yg tengah baca tu. Awak ganti saya okeh. Thanks! Kak dia ni ganti saya.. :)

10 comments:

IMANSHAH said...

meh cek ganti

niesz said...

xyah g pun xpe, hahaha..jahat tul niesz nie..

apezs shah said...

|shah| hah boleh gak..
u ganti k.. sbb u pon ada kena mngena haha...:p

apezs shah said...

|niesz| haha mana boleh camtu.
nti apezs kena cari penganti.
last minute ni mana nak dptkan
penganti haha..:p

Ezay Hadry said...

last2 minit die gtau susah lahh ye
meh cni biar ezay ganti..nak jumpa sgt ngan menteri kesayangan ko tuh..hahaha

hawiz said...

tanak ganti..org nak ngadap blog..hahaaa

apezs shah said...

|ezay| Haha nak gantikan ke?
boleh juga.. cdepatlaaa tgh tggu ni..:P

apezs shah said...

|hawiz| Alaaa jahat laa.
gantikan la... org nak ngadap blog gak ni..

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

yeszaa..patik ganti!!!

apezs shah said...

|AFA| Patik cepatla.
apezs penat tggu dah ni...:)