About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Monday, March 21, 2011

|| mOrning Angle ||

alamak dengan dog dog dis pulak hehe.
Salam morning semua. Arini xdpt nak happy blogging la, tak sehat. Ape kes laa badan ni, antibodi lemah laa. Busy sikit sakitlaa badan, nak pakai ape korang utk kurangkan sakit ni. Yoko-yoko ke haha.. Oh tak tahu sakit ape erk, saya sakit belakang. Dari atas tengkok sampai ke pinggang. Mungkin lasak time photoshoot aritu kot, mau tidak haha.

Siap panjat tingkap la kangkang la, dongak(kepala lihat ke atas) sambil badan cecah kelantai la uwaaa. Saya teringin sangat sehat dan cergas haha. Jadi pagi ni saya dah sarapan and also hot milo. Jadi kalau rasa mcm tak larat juga, nak minta 1/2 day la. Nak balik baring, ubat tahan sakit xde kat opis ni haish!!. Korang dah g sarapan yea. :)

11 comments:

Siti Safiyyah said...

donggang?? erkk ape tu apezs?? aikk bile photoshootnye? bz manjang jek mane tak sakit..;p


*apezs, ss buat macam apezs cakap tu tapi tak kua pape pon?

lionteen said...

photoshoot xajak yek.hehe

apezs shah said...

|SS| Silap taip haha..
bila lor kan ada buat entry,.
xbaca la tu..:p

Sabtu lepas apezs photoshoot.
tggu jap g ada entry utk sabtu
aritu.. jangan xdtg baca hehe..
dan komen ttg gmbr terbaru tu k.

Oh yeke xde ape2..
entah laa SS apezs dah naik
bosan ni.. :(

apezs shah said...

|lionteen| Hehe lor xdpt nak ajak la
hehe sbb khas utk model lelaki sahaja.

Siti Safiyyah said...

ha'ah la..photoshoot kat istana budaya tu ke? haha baru bace..;p

apezs shah said...

|SS| hehe tau pon..
kat situ lor.. :)

O'gosh said...

Sian apezs...moga cepat sembuh k....

apezs shah said...

|O'gosh| Thanks... :)

shah-kayrul said...

lain kali ko kena bersenam lebih sikit...sian aku nengok asyik sakit jer...dah g ambik 1/2 day...

apezs shah said...

|abg shah| haha mcm boss saya je..
dah bersenam baring haha..:) okeh2 doc shah.

Wan Gerrard said...

get well soon bro~