About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Monday, March 21, 2011

|| Weekend Photoshoot Eden ||


Perghhhh weekend yang memenatkan juga yea. Yelaa mahu tidaknya, kan apezs pernah cakap kan. Akan ada photoshoot weekend ritu. Sabtu maksudnya, seharian photoshoot. Pengalaman photoshoot kali ni mmg de best, banyak cabaran ok. Tak pernah photoshoot yg sebelum ini. Terim kasih kepada PAKWE KU Groups and Team. Derang mmg de best.

Korang nak tau ke ape yg cabaran habis haritu. Meih sini rapat dan close up haha :-

1) Datang tepat tetapi masih menunggu yang lain kerana waktu puncak di KL. Kelaparan tahap sangat2 laa maksudnya haha.
2) Kesemua model dan photografer dah adem hujan turun dengan lebat sedikit demi sedikit.
3) Pindah cari port lain tetapi hujan bermain dgn emosi kiteorg haha. Dia berhenti dengan senangnya haha. So g semula tempat asal.
4) Selepas hujan kan, nyamuk yg gediks pon keluar nak cari darah la. Tengah photoshoot asik kena gigit je. Naik meronyam dah kaki dan badan apezs haha. Tapi ttp shoot.
5) Bukan 1 tempat utk shoot, banyak tempat tau. Bekejaran laa dengan kete2 ke lain tempat hehe dan still hujan bermain dengan emosi kiteorg. 
6) yg paling de best. Tempat shoot adalah rumah usang yg ditinggalkan di area KL. Haha beri salam sebelum masuk hehe.


Hah mcmtu la lebih kurangnya, tetapi suka dengan hasilnya, walaupun hanya sedikit sahaja yg saya dapat lihat. Dan ada 1 photo saya yg saya "curik" dari photografe saya aritu. Korang nak tengok ke? Tengok la ye, jgn kutuk sangat saya ni xpandai tau.. Last kali apezs nak ucapkan TERIMA KASIH sgt kepada yang terlibat. Jumpa lagi hopefully.

tadaaa apezs yg cekeding haha.. (",)




* Korang okeh ke saya ni dok bercerita pasal benda camni. Ada org xsuke erk??





52 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

wah Model model...

apezs shah said...

|Faiz| Hehehe.. model2 kereta kan haha..:)

YanaMIB said...

pakweku groups and team?? wow! dorg xde blog ke?? nk tgk hasil tangkapan gbr dorg..hehe..=)

apezs shah said...

|Yana| Alamak xdelaaa yana..
kenapa?

:.nick.: said...

wohooo

apezs shah said...

|kak nick| ape wohohoooo hah? haha :D

unknown girlz said...

PAKWE KU Groups and Team.?
style la nama group :D

apezs shah said...

|UG| Hehe style ke?
padahal saya yg creat ni.
harus kena bagitahu haha.

Siti Safiyyah said...

erkk apesal comot2 ni?? haha amek kat mane ni apezs??


psstt : Kahwin semasa belajar : Pendapat korang?

apezs shah said...

|SS| haha comot laa..
sbb kena ikut tema dan make up..
kat mana lagi kan dah cakap tu. tak baca yea.

Wan Zulqhairi said...

wooooooooooooo smart woooooooooo!!!

apezs shah said...

|wan| thanks.. ptohografe dia pandai..

Amy Syaquena said...

Dah macam model akak tengok..smart ada style gitu..

apezs shah said...

|amy| haha... part time modeling jelaa kak.. :) thanks

Elin said...

wah sudah jd model adik yg sorg ni.. :) congrats..

apezs shah said...

|kak fareen| Hehehe thanks kak...
part time je kak.. ;)

fyna said...

waaaaaaa..suke2...fyna pown minat gak ngn photoshoot nih....n photography gak....

YAYA AZURA said...

waah..adik akak dah jadi model...suke..suke...:-)

apezs shah said...

|fyna| suke juga ke..
cuba cari lubang utk join laa u hehe.. :)

apezs shah said...

|Yaya| Kak hehe adek akak ni
part time model aje pon.. :) thanks kak.

julien hakym said...

Wow Apesz..
jatoh saham mak!
hehehe..
:-)
cheers...

apezs shah said...

|JH| haha jgn wat lawak.
awak lagi de vough okeh.
xdenya jatoh dah saham awak tu.. :)

azharr said...

dah jadik model..hehe

-aqmalazmi- said...

pehh like are model wokkk!!!!!
well done :D

apezs shah said...

|azharr| hehe dah 2 bulan kot.
tapi part time je pon.. :)

apezs shah said...

|aqmal| haha like ke..
so what waiting for. just go on.
thanks...:)

forever love said...

apezs model erk.?

shah-kayrul said...

apezs, ko baru balik berkubang dari mana nie???...hahahahhahaha....

cantik shoot tue...aku no hal nyer ko nak citer selalu pasal nie pun ok...

bunga said...

biasa la bila dah jadi model kan..banyak cabaran..hahaha..

apezs shah said...

|Atq| Yerp atq. saya model, cuma part time. kenapa yea? ;)

apezs shah said...

|abg shah| haha ni bukan berkubang la
make up lor.. nk wat mcmane kot tema hehe...:)

apezs shah said...

|bunga| itulah kan bunga.
betol byk giler cabaran yg
harus tempuhi.

forever love said...

xdepe.. saje je tny.. ingt apesz yg cameraman

cik Ladies said...

itu dia model ala-ala fahrin ahmad =P

apezs shah said...

|atq| oh bukan apezs cameramannya..:)

apezs shah said...

|cL| Oooo kutuk kita yea.. :p

Ezay Hadry said...

hehe model mekanik kereta ke..
nice ea tuh..umah ditinggalkan wey, tak takut apezs..bhaha

efa said...

Pergh...model tu huhu erk2 photographer tu ada blog tak?ada fb tak? style snap pic tu efa suka la gila style huhu

♕ Mr.IX ♂ said...

smart2..hehe
header tu siap ada bunyi tu...kagum2...hehe

Hanim Mahali said...

wah, model dia... nak melompat jugak la bila terjumpa nanti... ^__^

Wan Gerrard said...

ol giler la bro~

Sasa Al-Sharif said...

semat weh.. pencahayaan pun menarik

niesz said...

wah!bukan main lg apezs yer, mantap betul pic tu..nk tgk lagi..heee...yg lain2 xde ke..

cik sakdi said...

apez,, saye layan je cter ape2, yela nak harapkan diri sendiri berpotoshoot xlayak gamaknye. haha cantik2 :D

shahjiehan said...

pergh..member aku dah jadi model la pulakkkk!! mantap wooo!!

nk jadi jugakkkkkk!! haha..tp x nsem cam model..huhuk


jom baca dan komen 10 Camera DSLR Terbaik di dunia. Part 1

Asyraf Arif said...

wah, best jadik model ! hehe cool ! ;p

syafiQakarim said...

hensemmmm..huhu

man yusoef said...

wah! nak gak jadi model!! hahaa..berangan badan kurus gila, muke tak hensem nak jadi model..haha...anyway nice shoot apesz! dah glamer jgn lupa kami...eh kami? hahaha

SURIA AMANDA said...

bg akak ok jerk..janji kita happyyyyy...kan?

nur aisya humaira said...

waaa.apezs model ke???:)
aisya baru pulang ni..keke..:)

ENCIK TIKUS said...

nanti gua ddapat tender gua call you okey

ENCIK TIKUS said...

nanti gua ddapat tender gua call you okey