About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Wednesday, March 9, 2011

|| Unik Betul Kamu Ni ||

BERITA TERKINI


PRINCE RUPERT, Kanada - Seorang pengurus penerbitan yang meminati burung, Pam Mullins berjaya merakamkan gambar seekor burung helang yang terbang dalam keadaan terbalik, lapor sebuah akhbar kelmarin. Pengurus itu, Pam Mullins, 49, menghabiskan masa selama bertahun-tahun untuk cuba merakamkan gambar tersebut.

Gambar itu berjaya dirakamkan dekat rumahnya di Prince Rupert, Kanada.

"Sungguh susah untuk merakamkan aksi burung helang itu kerana ia berlaku terlalu pantas," katanya.

Aksi burung helang yang dirakamkan dalam foto itu hanya berlaku dalam sekelip mata yang menunjukkan gerakan akrobatik haiwan itu.- KOSMO


**Unik betolla burung helang ni. Macam nak lihat depan mata aje :)


18 comments:

shah-kayrul said...

memang pelik...tak penat ke kepala dia teleng macam tue???..hehehehehe

::FAIZ FARISH:: said...

eh real ke ni?

apezs shah said...

|abg shah| haha tak penat sebab tu dia rajin/selalu je buat mcmtu abg shah oi hehe.

apezs shah said...

|faiz| real la ni u..
dalam paper arini tgk la.

Amirrah Zawani said...

uishh burung ni wat gimnastik apa.. ahaha!! :)

Amirrah Zawani said...

uishh burung ni wat gimnastik apa.. ahaha!! :)

hawiz said...

salam..wahh...header bru dah...nice2...

Amy Syaquena said...

dik nie betul2 punya ke apa nie..

MAPPIAU said...

pegi la kat picc!! ehehehe

ch!natsu said...

kagum2~
cm c0mel plak.. huhu~

IMANSHAH said...

macam penat je jang

efa said...

erk real ka tu?waah2 pelik2 sungguh semuanya ciptaanNYA

d_tieah said...

Hahahahaha.. Comel owh burung helang tu.. Pandai plak dia mengubah posisi terbang..



Entry Terbaru : Rahsia Tentang Tidur Yang Perlu Anda Tahu

nur aisya humaira said...

buat aksi akrobatik plak brg ni..haha

SyedGraphiX said...

hahaha.. hebat la burung ni

.:rizaL:. said...

haha...congrat rupert...terbaik la...

lionteen said...

keajaiban :)

♕ Mr.IX ♂ said...

amik pic masa helang tu nak u-turn kot....hehe..wahh!! cool giler la header baru apezs ni...!!